30 M den 3 Milyar olan adamım ben sen benle kendini mi kıyaslıyon81 M'den o kadar olmuş. Yetmedi mi?
Croc diyordur bunu Mihawk'a.
Ulan bölümler gelse de o zaman görsek sizi başladınız şimdiden hikayelere...
30 M den 3 Milyar olan adamım ben sen benle kendini mi kıyaslıyon81 M'den o kadar olmuş. Yetmedi mi?
30 M'den hangi durumlar ve olaylar sonrası o artış yaşanmış bunları atlama. Luffy'nin donmuş bir ödülü olmadı hiç bir zaman...30 M den 3 Milyar olan adamım ben sen benle kendini mi kıyaslıyon
30 M'den hangi durumlar ve olaylar sonrası o artış yaşanmış bunları atlama. Luffy'nin donmuş bir ödülü olmadı hiç bir zaman...
Croc'un kahveci olduğunu tipinden anlamalıydık sürekli elinde gazete ağzında puro büyük büyük laflar edip pozlar kesiyo ve anca dayak yiyo81 M'den o kadar olmuş. Yetmedi mi?
Masanın sahibi Croc la sen gerçeklere dön acil.Croc'un kahveci olduğunu tipinden anlamalıydık sürekli elinde gazete ağzında puro büyük büyük laflar edip pozlar kesiyo ve anca dayak yiyo
Burada 3 er milyar ödüllü adamlardan yardım istiyorsan o senin zayıflığın kardeşMasanın sahibi Croc la sen gerçeklere dön acil.
Yancı misali sonradan koşa koşa gelen Mihawk unutma bunu.
Bu nasıl bir yancılıksa 81 milyon adam Mihawk'a yanlayınca 2 milyar oluyor herhalde iyi votka yaptığı içinMasanın sahibi Croc la sen gerçeklere dön acil.
Yancı misali sonradan koşa koşa gelen Mihawk unutma bunu.
Hahahah yine işine gelen bir yorumlama tarzıyla karşı karşıyayız. Ne olacak sizin bu haliniz. Mihawk gelio katılıyor alooo ne okuyorsun sen? Yanlayan o yani...Bu nasıl bir yancılıksa 81 milyon adam Mihawk'a yanlayınca 2 milyar oluyor herhalde iyi votka yaptığı için
Donanmaya ve Hükümete karşı tek başına hareket eden biri mi olmasaydı size göre? Adam organizasyon oluşturup ayarlamış işte sistemi. Hala dediğin şeye bak. :SBurada 3 er milyar ödüllü adamlardan yardım istiyorsan o senin zayıflığın kardeş
kavgada dayak yerken abisini çağıran çocuk gibi bizi çağırmışsın
Benim organizasyonumu hafife alıyorsunHahahah yine işine gelen bir yorumlama tarzıyla karşı karşıyayız. Ne olacak sizin bu haliniz. Mihawk gelio katılıyor alooo ne okuyorsun sen? Yanlayan o yani...
Donanmaya ve Hükümete karşı tek başına hareket eden biri mi olmasaydı size göre? Adam organizasyon oluşturup ayarlamış işte sistemi. Hala dediğin şeye bak. :S
Mihawk Croco'yu azarlıyor iyi izle.Bu nasıl bir yancılıksa 81 milyon adam Mihawk'a yanlayınca 2 milyar oluyor herhalde iyi votka yaptığı için