Gaz ne arkadaşım, o olsa olsa sende olur, iki milyara mutlu olan çaycısın sonuçtaNe oldu da olum ne açıklandı gazlandiniz? Ödül yüzünden mi bu gazınız?
Gaz ne arkadaşım, o olsa olsa sende olur, iki milyara mutlu olan çaycısın sonuçtaNe oldu da olum ne açıklandı gazlandiniz? Ödül yüzünden mi bu gazınız?
Aynen aynen organizasyonu kuran çaycı. Ulan ne ile mutlu oluyorlar şuna bak ya. Sonra biz abartıyor oluyoruz. :SGaz ne arkadaşım, o olsa olsa sende olur, iki milyara mutlu olan çaycısın sonuçta
sanji'nin senin için ne ima ettiği umurumda değil.sanjide benim için osuruktan teyyaredir. Gerçi bu kadar aşık değilim bir karaktere.
Yıllaar yıllar boyu, Mihawk fanlarıyla tartışmak keyfli olduğu için böyle davrandım dersen, içerisinde bulunduğun hazin durumu anlayışla karşılarım. Aksi halde çok çok kötü durumdasınız lanAynen aynen organizasyonu kuran çaycı. Ulan ne ile mutlu oluyorlar şuna bak ya. Sonra biz abartıyor oluyoruz. :S
Hahaha ha buna koptum, güzeldi.Croc cidden Mihawk'ın çaycısı olsa Mihawk çay yapmayı bilmiyor adam ondan büyüklük olsun diye olmuştur dersin valla
Adam Shanks'i tınlamıyor kral be.Seride güçlü kılıç ustası yok, kimse ünvanı umursamıyor olayları da yavaş yavaş biter. Denizci avlayan adam korsanlara neler yapmaz.
tamam poser.sanji'nin senin için ne ima ettiği umurumda değil.
Bilal olmanın bile nitelik ve meziyet gerektiren bir şey olduğunu anladık biz bu sitede. Elhamdülillahhhh! Bundan sonra Bilal'in destekçisiyim. Bilal'den beterleri var bu dünyada.Çok acı bir şey yazacağım ama yazmak zorunda hissediyorum.
Şu adamın seviyesini bilale anlatır gibi anlatsan, yine de anlamazlar