Bunu sen mi diyorsun? ''Mihawk %99.5'i oluşturuyor'' diyen biri.Adam nasıl bir gerçeklik yarattıysa kafasında artık... Her gün daha da ilginç buluyorum.
Hayallerinle sana mutluluklar diliyorum.
Bunu sen mi diyorsun? ''Mihawk %99.5'i oluşturuyor'' diyen biri.Adam nasıl bir gerçeklik yarattıysa kafasında artık... Her gün daha da ilginç buluyorum.
Sana anlatmıyorum merak etme.
Yorumların hepsini görüyorsun zaten. :SGörmüş bulundum.
Yorumların hepsini görüyorsun zaten. :S
Son zamanlarda bence de öyle oluyor...Seninkiler gözüme çarpıyor. :d
Seride bir oluşum içinde bulunmak önemli çünkü. Adamı amirallerden BB'den filan maymunlar koruyacak olsa onlarla kurardı zaten Shichilerle değil. Buggy'i Roger'ın tayfasında olduğu için zamanında bir şeyden sanıyorlar adam da bunu kullanıyor. Yonko+ olması amiralle kapışsa zorlanmayacağı anlamına gelmiyor. 2 amiral olsa zaten döverler adamı. Don Krieg ne alaka doğu mavi mi bu? Öyle olsa adam rahat rahat geziyordu zaten oralarda.Ben sana basit bir şey söyledim madem yonkou oluşumunun 99,5 lik kısmı eden mihawk o kalan 0,5lik kısmı tamamlamak için neden ittifaka girdi? 3 babun alsın yonkou olsun onu geçtim don krieg gibi bir adam bile o kadar tayfa kurabiliyorken mihawk yanına 5-10 kişi bulup yonkou olmak varken ittifak yapıyor ne hikmetse.Mihawk çok güçlü yeğenimmmmm
Yav he he bile diyesim gelmiyor @RedTeroR reise hakaret olur bu yorumda bunu kullanmakSeride bir oluşum içinde bulunmak önemli çünkü. Adamı amirallerden BB'den filan maymunlar koruyacak olsa onlarla kurardı zaten Shichilerle değil. Buggy'i Roger'ın tayfasında olduğu için zamanında bir şeyden sanıyorlar adam da bunu kullanıyor. Yonko+ olması amiralle kapışsa zorlanmayacağı anlamına gelmiyor. 2 amiral olsa zaten döverler adamı. Don Krieg ne alaka doğu mavi mi bu? Öyle olsa adam rahat rahat geziyordu zaten oralarda.
Aokiji nin tek atıp geçtiği ID mahkumlarının ortamından medet arıyor ise siz baya baya büyütmüşsünüz gözünüzde...Seride bir oluşum içinde bulunmak önemli çünkü. Adamı amirallerden BB'den filan maymunlar koruyacak olsa onlarla kurardı zaten Shichilerle değil. Buggy'i Roger'ın tayfasında olduğu için zamanında bir şeyden sanıyorlar adam da bunu kullanıyor. Yonko+ olması amiralle kapışsa zorlanmayacağı anlamına gelmiyor. 2 amiral olsa zaten döverler adamı. Don Krieg ne alaka doğu mavi mi bu? Öyle olsa adam rahat rahat geziyordu zaten oralarda.