Bak yine hayallere dalıyosun, gerçeklere dön gerçeklere.Okama deme bence kendi ayağına sıkarsın
Gerçekler acıtınca hemen hayallere gidiyorsun...
Bak yine hayallere dalıyosun, gerçeklere dön gerçeklere.Okama deme bence kendi ayağına sıkarsın
Mihawk yonkou oluşumunun yüzde 99.5 kısmını karşılıyor diyen biri mi söylüyor bunu la ordan 3 tane babun alsa 0.5 tamamlar zaten ne diye oluşuma girmiş ahahshshdhdjkfkshsjkfkfKing'i ne diye savuniyim? Ayrıca bunu senin demen de ayrı komik oldu
Neyse fazla bir şey kalmadı öyle olmadığını göreceğiz zaten.Sağ kol+ gibi bir şey işte.
Ivankov-channnBak yine hayallere dalıyosun, gerçeklere dön gerçeklere.
Gerçekler acıtınca hemen hayallere gidiyorsun...
Buggy'i yonko Mihawk'ı sağ kol seviyesi görüyorsan zaten konuşcak bir şey yok. Ne diye girdiğini görcez zaten.Mihawk yonkou oluşumunun yüzde 99.5 kısmını karşılıyor diyen biri mi söylüyor bunu la ordan 3 tane babun alsa 0.5 tamamlar zaten ne diye oluşuma girmiş ahahshshdhdjkfkshsjkfkf
Hayallerin-chan, babuncu mihawk övüş şenlikleri-chan.Ivankov-channn
Hayallerin-chan, babuncu mihawk övüş şenlikleri-chan.
Sana anlatmıyorum merak etme.Yine ne anlatıyorsun?
Adam nasıl bir gerçeklik yarattıysa kafasında artık... Her gün daha da ilginç buluyorum.Yine ne anlatıyorsun?
Ben sana basit bir şey söyledim madem yonkou oluşumunun 99,5 lik kısmı eden mihawk o kalan 0,5lik kısmı tamamlamak için neden ittifaka girdi? 3 babun alsın yonkou olsun onu geçtim don krieg gibi bir adam bile o kadar tayfa kurabiliyorken mihawk yanına 5-10 kişi bulup yonkou olmak varken ittifak yapıyor ne hikmetse.Mihawk çok güçlü yeğenimmmmmBuggy'i yonko Mihawk'ı sağ kol seviyesi görüyorsan zaten konuşcak bir şey yok. Ne diye girdiğini görcez zaten.