Dof gibi yüzüm kaydı. Rengim soldu bu yorum karşısında, hatta bayıldım...@Millennium Wizard Doflamingo Luffy'e yenilmeseydi büyük ihtimal onunla ittifak yapılacaktı.Rahat imparator edermiş Doflamingo ya.Net Dof'a yazar bu durum.
Dof gibi yüzüm kaydı. Rengim soldu bu yorum karşısında, hatta bayıldım...@Millennium Wizard Doflamingo Luffy'e yenilmeseydi büyük ihtimal onunla ittifak yapılacaktı.Rahat imparator edermiş Doflamingo ya.Net Dof'a yazar bu durum.
Croco'nun Amiral gücünde dönecek olmasından daha mantıklı ama sen daha iyi bilirsin tabiiDof gibi yüzüm kaydı. Rengim soldu bu yorum karşısında, hatta bayıldım...
Dof'un Yonkou olmasından daha mantıklı evet...Croco'nun Amiral gücünde dönecek olmasından daha mantıklı ama sen daha iyi bilirsin tabii
Mihawk nerede kazanmış
Pardon arkadaşlar yanılmışım. Mangayı tekrar okuyunca hatamı fark ettim.Hayallerinde kazanmış daha ne istiyorsun?
Ona ne giyse yakışır...
Şakası bir yana ben Mihawk'ın yeteneğinin uzak mesafeleri kendine yakın hale getirdiğini düşünüyordum. Tabii diğer örnek de yani karşısındaki kişiye geleceğini gösteren bir şey ama bunun faydalı bir tarafı yok. Yani karşındaki kişiye kaçması için zaman vermiş oluyorsun. Bence luffy o an öleceğini hissettiği için böyle bir durum oluştu. Çünkü aksi durumda bu, yeteneğin Mihawka bir faydası yok yani.Mümkün , sadece zemin niyetine kullanilabilir bunu belirttim.
Valla orasını bilmem ama yanlış bakıyorsun , durum böyle değilse mihawk , shanks ile gözlemsiz dönüşmüş olur.
Film sizin ayarlarınız ile iyice oynadı, hele de senin Amirallerin durumu bir yandan Mihawk'ın durumu bir yandan...Pardon arkadaşlar yanılmışım. Mangayı tekrar okuyunca hatamı fark ettim.
Yine manga harici ne varsa atıyorsun, biraz mangadan gel be adam. Ne olacak senin bu halin?
Böyle bi kapak ne gördüm ne duydum.
Film sizin ayarlarınız ile iyice oynadı, hele de senin Amirallerin durumu bir yandan Mihawk'ın durumu bir yandan...
Yine manga harici ne varsa atıyorsun, biraz mangadan gel be adam. Ne olacak senin bu halin?
Fanı olduğun karakterler bundan daha kötü duruma düştü, Mihawk MF de kaçtı.