Üçüncü adam koltuğu için Dof bekleniyormuş diyollaCroco mu sağ kol Mihawk mı? Konu için kilit soru.
Üçüncü adam koltuğu için Dof bekleniyormuş diyollaCroco mu sağ kol Mihawk mı? Konu için kilit soru.
Kılıç saldırıları ani olur zaten. 5 dakika saldırı mı var orada.
yukarıda ne yazdığına bir bakarsın ortak saldırıyı kılıç saldırısı olarak ilan eden sensin sonra hikaye anlatan yine sensin zoro blokladı diyen yine sensin sonra bir süre durdurdu diyen sensin manga sayfası atıyoruz adamlar ne demiş gördüğünüz halde yine saçmalayan kim ortada hikayelere devam edinLafı çarpıtıp hikaye anlatan sensin. Ben ne dedim, o ani bir saldırı sebebi de devlerden öğrendiği kılıç tekniği. Çünkü aynı saldırıyı yapıyorlar. Ondan önce de BM kac kere tek başına yapıyor. Yani uzun bir saldırı süresi yok ve onu da Zoro tutuyor bir süre. 5 dakika değil senin dediğin gibi. Sen buna cevap vereceğine diyorsun ki onun elinde sopa var. Kendini küçük düşürüyorsun sadece.
Harbi bunu düşünmemiştim Buggy antisi adamın. Yıllarca Dof en güçlü ikinci lord diye bekledik adam sonunculuğa oynuyor.Dof'un kesişlerini Buggy şöyle karşılar en fazla...
1 tane özel Buggy topu atsa tek yer bu Dof tabi ki Buggy > Dof.
Hahahah ne biliyorsun basmandığını belki Crocodile logia savunması yaptı?
Sen dua et Croc Dof'u çok umursamadı savaşta, yoksa mumya halini gönderirlerdi Dressrosa da ki cenaze törenine...
Doffy’i kıskanıyor Dof bunu markete gazete almaya yollardı o yüzden işine gelmedi Buggy’e bir sert bakış atsa susturur ama Doffy öyle değil Mihawk da öyle olmaz.Aralarını Buggy’nin yaptığı kesin zaten.Croco Dof'u ortak olmaya layık görmemiş ama Buggy ile ittifak olmuş. Buggy > Doflamingo diyebilir miyiz? @Millennium Wizard
Ben bilmem Dof dış kapının dış mandalı oldu bir Buggy kadar ağirlığı yokmuş.Doffy’i kıskanıyor Dof bunu markete gazete almaya yollardı o yüzden işine gelmedi Buggy’e bir sert bakış atsa susturur ama Doffy öyle değil Mihawk da öyle olmaz.Aralarını Buggy’nin yaptığı kesin zaten.
Bu çok iyiydi. .d Formundasın. Mom'ı vb yonkou yaptı dediğin mesajındaki mizahı da çok beğendim. Dur arayıp bulacağım.Yıllarca Shanks hakisini kapatarak Mihawk'la dövüştü denildi ama öğrendik ki Shanks Mihawk'ın hakisini kapatmış. Buna rağmen kazanan Mihawk olmuş.
Şimdi Croco'nun en büyük başarısı bu denizlerde Buggy'nin ayakçısı olmak oldu.:dDof'un kesişlerini Buggy şöyle karşılar en fazla...
1 tane özel Buggy topu atsa tek yer bu Dof tabi ki Buggy > Dof.
Hahahah ne biliyorsun basmandığını belki Crocodile logia savunması yaptı?
Sen dua et Croc Dof'u çok umursamadı savaşta, yoksa mumya halini gönderirlerdi Dressrosa da ki cenaze törenine...
O bir nevi hikaye ama Dof'un en büyük olayı ID'nin yalakası olmak oldu, gazete dilenip haberlere falan gülüş atıyor.Bu çok iyiydi. .d Formundasın. Mom'ı vb yonkou yaptı dediğin mesajındaki mizahı da çok beğendim. Dur arayıp bulacağım.
Şimdi Croco'nun en büyük başarısı bu denizlerde Buggy'nin ayakçısı olmak oldu.:d
En azından Buggy'nin ayakkabılarını boyamak için sıraya girmiyor. :dO bir nevi hikaye ama Dof'un en büyük olayı ID'nin yalakası olmak oldu, gazete dilenip haberlere falan gülüş atıyor.
Ağlanacak haline gülüyor anlayacağın...
Gardaş sen ne diyon ya Buggy’nin lordluktan aldığı yeraltı işini Dof yapıyordu zaten hapiste olmasa Buggy böyle büyüyemezdi onun yerine Doflamingo yonko olacaktı.Buggy gibi troll yapamam diye yapmamış Oda.Yoksa iki yalana bakardı.Doffy kutsal ejder Im-sama soyundan geliyor yada geçmişte kim efsaneyse ver onun ismini halk galeyana gelsin.Yalan dolan haberle yonko olunuyorsa Dof bunu önceden de yaptı şimdi kralını yapardı.Ben bilmem Dof dış kapının dış mandalı oldu bir Buggy kadar ağirlığı yokmuş.
Bu da Dofcu olarak sizin hayal gücünüz işte, seriden bu kadar uzak kafada düşünüyorsunuz. Fanı olduğunuz Dof da böyleydi sonu pek hayırlı olmadı.En azından Buggy'nin ayakkabılarını boyamak için sıraya girmiyor. :d