İşte o Sbs ilk geldiğinde detayları tam belli değilken başlamıştı zaten. Fan art olduğu vs tam belli değildi, Oda'nın kılıç ustası dediği sadece net gelmişti. Tabi herkes o an eline gelen bilgiye göre yorum yaptı, zaten Mihawk konusu, Shanks kılıç ustası mıdır konusu mesajlarla dolmuştu. Ben eğer bu bilgi doğruysa patladık veya daha kesin çeviri falan gelsin öyle konuşuruz veya bu fanartmış Oda'nın yorumu net değil vs mesajları yerine direkt aynı şekilde gelen bilgileri ne olmuş yani şeklinde yorumlanmasını gördüm. Yani mangakanın mangada kılıç ustası demesi o kişiye gene fark etmez. Gene bahane bulacak, ben buradan anladım. Mangakanın mangada açık seçik Mihawk = Shanks vs bir şey yazması lazım ki kabul edecek ki mangakanın çoğu şeyi ne kadar belirsiz bıraktığını biliyoruz. Kaidou vs Linlin, Beyazsakal vs Roger bunlar tamamen belirsiz. Korsan Kral daha güçlüdür diyorduk, Korsan Krallık arifesinde adamlar eşitti şeklinde flashback çizdi Oda. Yani böyle belirsizlikler varken kişi istediği kadar kaçabilir.Bahsettiğin fanart herhalde. Başlığına herhalde kılıç ustaları felan yazılmıştı. Sahnede Law da var. Hani Zoro ile en iyi kılıç ustalığı için savaşmış adamdır kendisi.