Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir senaryo olabilir, diyelim ki Robin kaçırıldı, Wano'dan sonra direkt bi Marijoa arc okuyabiliriz. Hem Robin hem de Sabo odaklı bi arc olur, özellikle sabo ve devrimci tarafında bu arcın işareti verildi gibi, bir de üzerine Robin eklenirse çok farklı şeyler olur. Yalnız Marijoa arc Wano'dan hemen sonra zor, olmaz. Luffy'nin oraya gitmesi WG'yi de yıkar. E Robin olmadan da Korsan kral olamaz.

Şu aşamada doğrusu Zoro vs Mihawk için farklı bi konsept olması gerekiyor. Bunu göreceğiz zamanla.
Mihawk ana hikayede önemli bir yeri yoksa bu vs'nin özel bir arc şeklinde olması güzel olurdu. Mihawk'ın seri içerisinde yaptıkları ve sahne aldığı paneller, bana hikaye içerisinde çok bir öneme sahip olacağını düşündürmüyor. Eğer böyle bir durumu varsa bir arc içine dahil etmesini istemem. Zoroyla kendisine bir mini arc görmek isterim. Fakat Zoro'nun nihai hedefi olması hariç hikaye içinde de önemli bir yeri varsa yüksek ihtimal bir arc içerisine koyacak karakteri ama bu sefer de bence doyurucu işlenmeyecek.

Zoro artık kendini hazır hissettiği için mesela tayfadan ayrılıp Mihawk'ı aramaya başlar. Vivre kart verdiğini düşünürsek. Shichi sistemi kalkınca Mihawk geçmişiyle alakalı bir adaya geri döner. Zoro orada Mihawk'ın geçmişini ve hikayesini öğrenir. Mihawk'ı da güzel detaylı işlemiş olur. 12-13 bölümlük bir mini arc ile Mihawk'ı baya detaylı işler ve dövüşe de yeteri kadar bölüm ayırmış olur. Bu dövüşün epikliği de böyle hissettirilir.
 
Kağıt üzerine koydum hepsini, 2+2=4 kadar net bir şekilde hem de. Solaryuma girmiş kılıç falan fark etmiyor, tünelin sonunda kafasına yediği balyozla pekmezi akmış bir vampir görüyorum sadece. 😌

Oden de mihavk ayarında bir karakterdi , kaido odenle 20 sene önce mücadele etti.şimdi zirvesinde muhtemelen, silahlanma ve gözlemde üstün mihavk diyorsun lakin kaido bm shanks kral hakide üstün seviyedeler. Bm ve kaidoya silahlanma hakiyle zarar bile verildiğini görmedik daha. İstediğin kadar yüksek seviye silahlanman olsun yinede adamlr kral hakiki savunma yapıp kral hakili saldırı yaptıkça üstün gelmen imkansıza yakın. Shanks muhtemelen kral haki konusunda serideki en iyi kişi çıkacak hatta diğer iki haki konusundada, mihavk shanksla düello yaptı diye ondan güçlü diyemeyiz, ayrıca yapılan sadece kılıç antrenmanı yani tam bir mücadele olmadıgı için muhtemelen haki falan öyle üstün kullanıldıgını varsayamayız. Reyliege gelince mihavk ondan zaten güçldürü şuan amirallerden de güçlüdür yada denktir dedim zaten ama garp konusunda yanılıyorsun bence, garp rey gibi 40 senedir eline kılıç almamış kondisyonsuz değil, wb gibi hasta değil, yaşı var evet ama sürekli aktif olarak denizci mücadeleye devam etmiş kendini salmamış kondisyonu iyi seviyede. Şuanki haliyle bile seride ilk 3 tedir.sengoku kong vs bunları bende saymadım zaten. Dragonu bende güçlü bekliyorum ama yorum yapacak bir donemiz yok elimizde ondan saymadım onu, akainu ya gelince oda bile akainu korsan olsa 1 senede korsan kral olurdu demişken , akainu mihavktan güçsüz demek mantıksız. O yüzden kaido akainu garp shanks bb ve beklentimiz üzerine dragon varken mihavk en iyi ihtimalle 7. En güçlü karakter olur seride.
Bu yorumdaki bazı düşünceler 5-6 sene öncesine ait. Shanks hakisini kapatmıştır'a benzeyen komik şeyler. O olayın antrenman gibi basit bir şey olmadığı Shanks'ın Beyazsakal karşısında son derece ciddi konuşurken "bu yarayı Şahin Göz'den almadım" cümlesiyle ve Beyazsakal'ın Shanks'a hitaben "Şahin Gözle yaptığın düellolar..." cümlesiyle çoktan anlaşılmalıydı.

Mihawk'ta kral haki olmadığını düşünmenin üzücülüğü bir kenara Mihawk'ın kağıt üstünde Oden'den bile daha kallavi bir isim olduğu belli.

Mihawk'ın tahmin edilen gücü ve görünen özelliklerini görmezden gelip Akainu korsan olsa lafını Akainu>Mihawk için kullanmak talihsiz bir bakış açısı olmuş.

Gençliği yonkou olan Garp'ın yaşlılığında, genç bir yonkou ile girdiği mücadelede galip gelmesi söz konusu değil. Ki söz konusu karakter hali hazırdaki yonkouların muhtemel hepsinden güçlü olan bir karakter.

Yani Mihawk'ı 7. Sıraya koymana saygı duyuyorum. En azından birileri gibi Mihawk'ın hala amirallerden güçsüz görüp bir de bunun mizahını yapmaya çalışıp acınası şekilde komik duruma düşeceğinin farkında olmayan gafil arkadaşlardan değilsin.
 
Luffy ve Zoro Im'e saldıracaktır. Bilirler ki Im'i hiç kimse 1v1'de alamaz(plot armorla bile). O yüzden 2v1 yapmayı planlarlar. Zoro, öne atılır ve en güçlü saldırısını Im'e atar. Çok güçlü, Kral Hakili saldırı Im'e doğru giderken, etrafı adeta titretip, yeri ise yarmaktadır. Tam o sırada, bulutları yaran, göğü ağlatan, etrafta şimşekler çaktıran ve "gezegeni bölmeye geliyorum" nidalarıyla Zoro'nun Slash'ını yiyip bitiren güçlü bir Slash belirir. Güçlü bir çarpışmanın ardından, etraf sessizleşir. Hemen akabinden yavaş yavaş yağmur kendini gösterir, adeta ortamda fırtına öncesi sessizlik vardır. Zoro ciddi bir şekilde gökyüzüne bakmakta, iki kılıcını elinde tutmaktadır. Yağmur şiddetini arttırırken, Im-sama'nın yanında bir silüet belirir. Kılıcını çeker ve "sonunda ikimizin beklediği gün geldi çattı ha, Roronoa Zoro" der. Kılıcın sesi etraftaki sessizliği bozmuş, yağmurun da şiddetini arttırmasıyla Mihawk ağır ağır görünmüştür. Zoro "sana bir daha kaybetmeyeceğimi söyledim, sözlerime ne kadar sadık olduğumu göreceksin, Mihawk!" der. Bunun üzerine, Mihawk ve Zoro çok hızlı bir şekilde birbirlerine atılırlar, Zoro üç kılıcını, Mihawk ise Dünyanın En Güçlü kılıcını, olanca hakiyle doldurur ve temassız çarpıştırırlar. Bu çarpışmanın ardından gök yarılır, şiddetli yağmur kesilir ve dünyanın gördüğü en büyük kılıç ustası düellosu başlar ⚔
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık