Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ın kağıt üzerindeki özelliklerini göz önüne getirdiğin zaman sen de bir şeyler görürsün Raidencim. Kendini biraz zorla. Önce de ki misal Mihawk kılıç karartmış. Acaba bu ne ola ki ? Sonraki gün ya da sonraki hafta de ki Mihawk en iyi 12'likten birini kullanıyor. Bunun seride ne ifade ettiğine bak. Derken derken üstüne koya koya git. Gelişimi sen de fark edeceksin :)
Kağıt üzerine koydum hepsini, 2+2=4 kadar net bir şekilde hem de. Solaryuma girmiş kılıç falan fark etmiyor, tünelin sonunda kafasına yediği balyozla pekmezi akmış bir vampir görüyorum sadece. 😌
 
Oden'i fobi edinen adamın, Zoro'nun yarım yamalak kral haki kullandığı saldırıdan sonra köpek görmüş kedi gibi tüyleri diken diken olan adamın Mihawk gibi seride silahlanma ve saldırı gücü konusunda arşa çıkmış bir karakter karşısında şansı yoktur. Kaido'ya denk gosterilen BM'nin de yoktur. Kılıç ustası olan Shanks'tan ünvan gereği güçlü olması gereken adamın Shanks karşısındaki en kötü konumu Shanks=Mihawk'tır. Bu denklemi Shanks>Mihawk şeklinde yorumlamak Mihawk'ın ünvanını yok saymaktır. An itibariyle gün gibi ortadadır ki Mihawk>=Shanks>Kaido>BM veya buna alternatif olarak Mihawk>Kaido>=Shanks>BM gibi kombinasyonlar yapılabilir. Fakat bu kombinasyonlarda değişmeyen ve demirbaş olan karakter Mihawk'tır. Her zaman başa yazılır.

Mihawk'a güç olarak rakip olacak karakterler Dragon ve Bb'dir. Şu durumda Garp, Rayleigh, Sengoku ve Kong gibi emeklilik moduna girmiş karakterleri çıkardığımızda Mihawk serideki en güçlü 3 kişiden biridir sonucu çıkar.

Not: İmu gibi ekstrem bir karakter çıkarsa kartlar ona göre yeniden dağıtılır.
Oden de mihavk ayarında bir karakterdi , kaido odenle 20 sene önce mücadele etti.şimdi zirvesinde muhtemelen, silahlanma ve gözlemde üstün mihavk diyorsun lakin kaido bm shanks kral hakide üstün seviyedeler. Bm ve kaidoya silahlanma hakiyle zarar bile verildiğini görmedik daha. İstediğin kadar yüksek seviye silahlanman olsun yinede adamlr kral hakiki savunma yapıp kral hakili saldırı yaptıkça üstün gelmen imkansıza yakın. Shanks muhtemelen kral haki konusunda serideki en iyi kişi çıkacak hatta diğer iki haki konusundada, mihavk shanksla düello yaptı diye ondan güçlü diyemeyiz, ayrıca yapılan sadece kılıç antrenmanı yani tam bir mücadele olmadıgı için muhtemelen haki falan öyle üstün kullanıldıgını varsayamayız. Reyliege gelince mihavk ondan zaten güçldürü şuan amirallerden de güçlüdür yada denktir dedim zaten ama garp konusunda yanılıyorsun bence, garp rey gibi 40 senedir eline kılıç almamış kondisyonsuz değil, wb gibi hasta değil, yaşı var evet ama sürekli aktif olarak denizci mücadeleye devam etmiş kendini salmamış kondisyonu iyi seviyede. Şuanki haliyle bile seride ilk 3 tedir.sengoku kong vs bunları bende saymadım zaten. Dragonu bende güçlü bekliyorum ama yorum yapacak bir donemiz yok elimizde ondan saymadım onu, akainu ya gelince oda bile akainu korsan olsa 1 senede korsan kral olurdu demişken , akainu mihavktan güçsüz demek mantıksız. O yüzden kaido akainu garp shanks bb ve beklentimiz üzerine dragon varken mihavk en iyi ihtimalle 7. En güçlü karakter olur seride.
 
Zoro'nun Mihawk'ı yenmesi hayalini gerçekleştirmesi anlamına gelir. Şimdi bizim tayfanın hayalleri var; Ussop'un cesur Olmak, Nami'nin harita çizmek, Sanji'nin All Blue'yu bulmak, Zoro'nun en güçlü olmak... Burada şunu düşünmemiz gerekiyor, karakterlerin hayallerini gerçekleştirmesi nasıl bir süreçte gerçekleşecek? Wano sonrası bu açıdan önemli. Bu konuda biraz beyin fırtınası yapılabilir.

Hayallerin gerçekleştirileceği bu süreçteki en önemli ayrıntı şu, bana göre yine sırasıyla yapacaklar bunu. Mesela en önce Ussop denizin cesur savaşçısı olacak, sonra Nami Harita çizecek, Sanji All Blue'ya ulaşacak, Luffy korsan kral olmadan hemen önce de Zoro en güçlü kılıç ustası olacak...

Doğrusu hayallerin gerçekleşeceği bu süreci tam olarak kestiremiyorum, Mesela Nami'nin harita çizebilmesi için neredeyse her yere gitmesi gerekiyor. Buna Raftel'de dahil. Ya da Sanji'nin All Blue'yu bulması için epey bi dolaşması gerekiyor, Ussop'un cesur olması için ciddi bir travma yaşaması gerekiyor...

Eğer araya bir arc daha girerse ya da zaman atlaması, Zoro için sağ koldan daha güçlü, amiral kulvarında bir rakibe kesin gözüyle bakarım. Wano sonrasını bi görelim.
Zoro ya Wano sonrası ben artık kendimi hazır hissediyorum diyip Mihawk'ın karşısına çıkarsa ? Bir geçiş arcı içinde bize Mihawk'ı da sunabilir ve Zoro'ya rakip olarak çizebilir. Zaten tekrar karşılaşmalarında Mihawk'ı yenilmiş olarak göreceğiz. İşte her şey bunun ne zaman olacağına bağlı.
 
Ankette bile şıklara baksana, 3 Amiral seçeneği, diğer ikisi Yonko ve KK xd. Fuji bile Amiral seviyesinde değerlendirilmez. Shanks maks Yonko seviyesi denir. Mihawk Reis en aşağı Amiral, en yukarı KK ;)
 
Sakazuki kadar vardır diye tahmin ediyorum.Bu da bana göre yonkouya hasar verebilir ama yenilir demek.Daha üst bir güçte çıkmasında da bir anlam göremiyorum açıkçası.Bu adam niye yonkou veya yonkou üstü olsun ki?Bir halt yapmıyor,hiç amacı yok.Zoro'nun son rakibi de olmayacak büyük ihtimalle.Hatta kankası Shanks gibi ölür gider yakın zamanda.
 
Zoro ya Wano sonrası ben artık kendimi hazır hissediyorum diyip Mihawk'ın karşısına çıkarsa ? Bir geçiş arcı içinde bize Mihawk'ı da sunabilir ve Zoro'ya rakip olarak çizebilir. Zaten tekrar karşılaşmalarında Mihawk'ı yenilmiş olarak göreceğiz. İşte her şey bunun ne zaman olacağına bağlı.
Şöyle bir senaryo olabilir, diyelim ki Robin kaçırıldı, Wano'dan sonra direkt bi Marijoa arc okuyabiliriz. Hem Robin hem de Sabo odaklı bi arc olur, özellikle sabo ve devrimci tarafında bu arcın işareti verildi gibi, bir de üzerine Robin eklenirse çok farklı şeyler olur. Yalnız Marijoa arc Wano'dan hemen sonra zor, olmaz. Luffy'nin oraya gitmesi WG'yi de yıkar. E Robin olmadan da Korsan kral olamaz.

Şu aşamada doğrusu Zoro vs Mihawk için farklı bi konsept olması gerekiyor. Bunu göreceğiz zamanla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık