Serinin dinamikleri her geçen gün değişiyor, 2-3 yıl önce beklediğimden güçlü çıkacak yalan yok. Fakat bu şuan gelecek her karakter için böyle olacak bunu hepimiz az çok anladık serinin dinamikleri gereği. Fakat yine de Amiral'e veya Yonkou'ya karşı kazanabileceğini hiçbir şekilde düşünmüyorum.Ne bileyim, işi gücü bırakıp seni takip etmiyorum ki :d Bi güncelleme yaptınmı, son durum nedir?
Kum Kum'dan önce onu yapacağımız çok adam var, daha kötü pozisyonlarda göreceğimizi düşünüyorum.
Mihawk ilgimi çeken tip de bir karakter değil yoksa kullanırım avatar sıkıntı yok. Fakat dediğiniz gibi çıkarsa hakkını veririm yorum olarak merak etme.Kanka bence haksızlığını kabul ederek sıyrılma bu işten, haksız çıkarsan 1 yıl boyunca en azından Mihawk'ın nasıl bi kral olduğunu anlatan bir avatar kullan. Farklı bir durum olursa da sen bana bir ceza ver.
Fakat bana göre Zoro artık Mihawk ile karşılaşmayacak bir daha. Mihawk şuan nerede işlenecek? Bir Shanks olayı kaldı işlenebileceği, gösterilebileceği. O da eğer gerçekten bu arc sonu aradan çıkarılırsa o zamna ipler kopar bu konuda. Seri zaten hızlandı...
Bundan sonra gösterilen Shichiler min YC2 falan olur. Buna 2 yıl önce ''zayıf'' denilen Moria da katılabilir...Komutan seviyesi çıkarsa zaten çoğu kişi Oda’dan soğur op takip etmeyi bırakır.Dolayısıyla burada olurlar ama hikaye anlatmazlar. :/
YC1 ile Amiral arası bile bence net olarak fark koyulacak 2 yıl sonrası. 2 yıl öncesi zaten koyuldu böyle bir fark MF de...
2 yıl sonrası ise haki ve meyve kullanımı serinin dinamiği gereği biraz değişti ve bu sebeple YC1'ler belli noktalarda Amiral ile kıyaslandı. Fakat şöyle bir şey var ki 2 yıl sonrası bir Amiral'in ciddi bir savaşını görmedik. Nasıl özel olarak nitelendirilen Marco bile MF de Amiral ile belli noktalarda denklik gösteremedi, dokunamadı 2 yıl sonrası da böyle farklar koyulacaktır. Hem de Marco YC1'ler içinde bile özel bir karakterdi, BB'yi durdurabilecek kişilerden biri olarak lanse edilmişti WB korsanlarının geri kalanıyla birlikte. Öyle ki BB onu yendikten sonra Yonkou olarak anılmaya başladı...