Kör oldum yemin ederim gözlerim kamaştı kelimeler birbirine girdi Aga biraz boşluk ne bilem paragraf başı falan yapsaydın çok karışmış.
Mihawk genç Rayleigh'i yeniyordu di mi? :/@Reiper Hani Mihawk ve Ray konusu açacaktın. Eğer gerçekten Ray'i dövüp en iyi unvanını almışsa...
Saatten dolayıdır hocam. O saatte okumaya çalışmanı takdir ediyorum ama uygun bir saatte tekrar bak.Kör oldum yemin ederim gözlerim kamaştı kelimeler birbirine girdi Aga biraz boşluk ne bilem paragraf başı falan yapsaydın çok karışmış.
Yoo sadece Reiper'in bir hikayesi vardı. Ben nereden bileyim.Mihawk genç Rayleigh'i yeniyordu di mi? :/
Millete unvan dağıtan bir dernek yok OP dünyasında. :/ KK'da olduğu gibi bunu da halk vermiştir belki.Yoo sadece Reiper'in bir hikayesi vardı. Ben nereden bileyim.
Ayrıca her şey tamam, Mihawk Mf'de buz dağı yarıp Luffy'ye isabet edememesi falan çok saçma. Mangaya bakmayacağız da nereye bakacağız ama sen şimdiki Dof'un Mf'de Luffy'ye 1 sn vakit ayıracağını düşünüyor musun? Luffy gücünü en az 10'a katlamıştır.
Şimdi Wano'ya bakmak lazım. Orada Lord falan amiral üstü çıkarsa Mihawk'ı nereye koyacağız? Bu ara herkes amiral seviyesi çıkıyor malum. Wb gibi bir unvanı yok Mihawk'ın adam tek ve herkesin meydan okuma şansı var. Wano'nun lorduna saygısızlık ve aşağılama Mihawk'ın unvanı, zamanında onlarla arasında düello olmaması saçma olur. Durduk yere verilecek bir unvan değil. Ya eski lordun eline verdi öyle aldı ve eski lord çok güçlüydü. Şimdiki lordun ona karşı şansı yok. Aksi taktirde biri Mihawk'a en iyi dese lordu bırak en iyi adamları rahatsız ve Mihawk'ı bulup meydan okur. Sen lordumuzu bırak bize bile rakip olamazsın diye.
Ha bu arada vampir ne çıkarsa çıksın beni bağlamaz, mangaya göre sonuna kadar gömme hakkını kullanabilirsin ama gerçek düşüncem amiralden aşağı çıkmayacağı.
Halk vermiş olabilir ama Wano lordu için bu bir aşağılama olmaz mı? Kendi ayağına gitmez ama en azından yanındaki adamların düello yapmış olması gerekir. Minkler bile dışa kapalı diyorduk, her haltı biliyor çıktılar. Wano'nun Mihawk'ı bilmeme ihtimali yok. Lord insan içine çıkamaz, 5 yaşında çocuk bile ben lord olacağım ve herkesi yeneceğim onurumuzu geri kazanacağım diye lord ile dalga geçse haklı olur.Millete unvan dağıtan bir dernek yok OP dünyasında. :/ KK'da olduğu gibi bunu da halk vermiştir belki.