Pardon yeni kullanıcıymışsın. Animeden mangaya geçmeni öneririm. İyi günler sana da.Mihawk = Amiral = Yonko şunu söylemen benim için yeterli. İyi günler
Pardon yeni kullanıcıymışsın. Animeden mangaya geçmeni öneririm. İyi günler sana da.Mihawk = Amiral = Yonko şunu söylemen benim için yeterli. İyi günler
Ne oldu ki Mihawk birini mi yendi? Gücünü mü gördük? Amiral mi indirdi denildi mangada? Yonkou seviyesi diye gazetelere manşet mi atıldı?Ya sen hala mücadele mi veriyon ?
Ben manga okuyorum... Animeyide seviyorum ama sizi bilemem açıkçası merakta etmiyorumPardon yeni kullanıcıymışsın. Animeden mangaya geçmeni öneririm. İyi günler sana da.
Harbiden söylediğine geliniyor ufaktan Tam olarak doğru olmasına gerek yok. Yıllar öncesinde insanların söylediğinden daha yakınmışsın gerçeğe.Ben yıllardan beri Mihawk = Amiral = Yonko derim. Başlarda Mihawk sağkol gücünde görülürdü, Amirllar ise Yonkolar karşısında %5-8 oy alırdı. Şimdi ise denklemim dünya okuyucusu adına doğrulandı. KF'de ise benzer düşünceli okuyucu sayısı yarıya yaklaştı. Objektif düşünceli olanın kim olduğu değişen okuyucu profilinden belli.
Bu bölüm anmadı mı sen zirve yaptın artık xdNe oldu ki Mihawk birini mi yendi? Gücünü mü gördük? Amiral mi indirdi denildi mangada? Yonkou seviyesi diye gazetelere manşet mi atıldı?
Yaptığınız tek şey Zoro bir şey yapınca Mihawk övmek. Fakat ne hikmetse adam Mihawk'ın adını bile anmıyor. :S
Hala zirve yaptın diyor, sizi göreceğiz ileride. O zaman kim zirve yapacak kim yapmayacak görürüz.Bu bölüm anmadı mı sen zirve yaptın artık xd
Desene Mihawk'ta yanılacaksınBen yıllardan beri Mihawk = Amiral = Yonko derim. Başlarda Mihawk sağkol gücünde görülürdü, Amirllar ise Yonkolar karşısında %5-8 oy alırdı. Şimdi ise denklemim dünya okuyucusu adına doğrulandı. KF'de ise benzer düşünceli okuyucu sayısı yarıya yaklaştı. Objektif düşünceli olanın kim olduğu değişen okuyucu profilinden belli.
King'i yendikten sonra Zoro, haala onla aramda çok fark var, onu yenmem mümkün değil gibi sözler sarf ederse Mihawk ne kadar güçlüdür?Hala zirve yaptın diyor, sizi göreceğiz ileride. O zaman kim zirve yapacak kim yapmayacak görürüz.