Bak beklentisi olur fakat bunun da bir ayarı olur. Beklentinin kesinliği yoktur, fakat adı üstünde ''beklenti'' fakat sen beklemeyip kesin yorumlar atarsan bu noktada ''patlarsın''Yazdığın şeyler ne alaka kılıç diyarı diye anılan ülke değil mi Wano ? İnsanların Wano'da Mihawk ile beklentileri olması normal değil mi ? Wano'da bile en güçlü samurayların yapabildiği ikılıç karartması diye bir olay var,Mihawk'da bu olaydan bahsetti gerçi sen ona da kılıf buluyorsun,kılıcı direk kara almıştır diye.
Zoro zaten Wano'dan ayrılırken tüm samurayların saygısı duyar şekilde ayrılacak,şuan bile Wano'daki siaymuraylar Zoro'ya hayran kaldı enmayı kullanabiliyor diye.
Bazen inanılmaz şaşırtıyorsun ya.
Söyle ''Mihawk burada görünebilir vb'' diye. ''Fakat şunu yapmıştır, bunu yapmıştır. En iyi olduğunu kanıtlamıştır'' diyenler gırla geziyordu. Kılıcı kara almış olsa ne olur olmasa ne olur? Zoro da kara kılıç aldı kullandı. Şimdi ki aldığı kılıçlar da ''Henüz kararmamış'' tarzında şeyler gördük. Kılıç karartmanın olayının ne ile alakalı olduğu bile net belli değil. Roger ve WB de bu tarz silahlar kullanıyorken onların silahları normaldi mesela ki hakilerini gördük. Sen kılıf diyorsun ben sana ''ergüman'' diyorum. Yanlışsa yorumum söyle dediğin noktaları tartışabiliriz yine.
Bak bu olay Zoro Law ile birlikte Wano'ya gittiği zaman söyleniyordu. Gitmeden lafı edildiği yerde yani.
Zoro adaya gelip tur attı adayı dolaştı bu laflardan sonra. Enma'yı kullanmasına bir şey demiyorum zaten. Fakat ''Üstünlüğünü kabul ettirmek'' demek ve kafalarında bir ''Shogun'' oluşturup ''Onu yener'' demek farklı bir olay. Yoksa ''Zoro Wano da ki kişilerin saygısını kazanır'' dediler de biz bu yorumlara mı laf ettik? Sende beni şaşırtıyorsun bazen.
WB'nin saldırısı da gitmiyor idam platformuna ama Croc'un saldırısı gidiyor. Dediğin gibi yaklaşıp bu tarz bir saldırı yapabilirdi ama olay ''kanca'' ile saldırmış. Yoksa uzaktan saldırısı mı yok adamın niye gitsin kanca ile saldırsın?Mihawkın slashı gitmemiş sen croconun bu saldırısının gitmesini mi bekliyorsun yani Adam kimseye sezdirmeden arkadan saldırıya geçmiş işte.Yine diyorum elini alan wb olabilir ama açıklanana kadar sadece beklentin olarak kalır.
Kim zayıf göründü Luffy'nin rakiplerinden bu seviyede düşman olarak? Orada söylenen olay Luffy'nin rakibi olmuş birine karşı söylenen bir söz. Herkese karşı belli power up'lar ile kazandı Luffy. Bu kişiler içinde daha sonra farklı seviyede olarak gösterilen tek kişi de Crocodile.Açıklamanın Croco ile ilgili olduğu ne malum. Ne kanıt var? Hiç. Yıllardır Mihawk'ın Marineford'da yeterince güçlü gösterilmediği her yerde söyleniyor. Bu cümleyi Croco'ya değil de Mihawk'a yorumlasan ne olur?
Okuyucu: Sensei, Dünyanın en güçlü kılıç ustası dedin de sadece buzdağı ile olmaz, hiç güçlü değil bu adam.
Oda:
"One Piece karakterleri hakkında kötü konuşanları duyunca rahatsız oluyorum. Mesela "düşman çok zayıftı" denildiği zaman onu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimi düşünmeden edemiyorum!" Color Walk 6 (2014)
Al sana. Seviye resetleme şifresi ile Marineford'u resetledim .
Crocodile MF de Jozu'nun yumruğunu yeyip karşı saldırıya geçiyorken Luffy'nin yumruklarından Jozu'nun saldırılarından fazla etkileniyordu.
Öyle ki yaptığı küçük bir ''Sables'' yeteneği bile G3 ayarı bir saldırı olarak resmedildi ID de. Yani güç dengesizliği olarak Croc'dan başka birinden bahsetti diyorsan söyle ''Şu karakterden bahsetmiştir onu daha sonra işledi'' diye bende diyeyim ki ''Haklısın, olabilir'' Fakat sende, bende biliyoruz ki burada söylediği kişi Crocodile. Fakat mihawk burada çok alakasız kalıyor çünkü Luffy'nin düşmanı olmamış biri.
Sen eğer ''Düşman çok zayıftı'' olayını Mihawk'a bağlıyorsan helal olsun. Mihawk ne zaman Luffy'nin düşmanı olmuş? Neyse devam et böyle ne diyeyim...