Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlin'le, Jack o kadar uzun süre çarpışsa yine komedi olur.

Jack savaşı ertelememiz ikimiz içinde iyi olur :d

Marcoyu teklemese de karı tek hamlede boynundan yakaladı. Mihawk, Vistadan güçsüz demiyoruz ama İmparator ligi adamın hareketleri değil bunlar

Serinin güç dengesi bozuldu bana kalırsa. MF zamanına göre Vista'yı yorumluyorum.
 
Bu Mihawk'a olmasın da Croc'u geçtim. Adam şöyle işlenecek böyle işlenecek diye hikayeler anlatılıyor kaç senedir. Gördüğümüz? Vista dövüşü...

Wano falan deniliyordu orada kendi olmayı geçtim Mihawk'ın M'si geçmiyor. Wano olayları açıklanırken Mihawkcılar ''Wano da şöyle şov yapmıştır, böyle şov yapmıştır'' diye anlatıyordu. ''Zoro Wano'ya gidip Shogun'u indirecek, orayı hakimiyetine alacak'' diyenler de vardı bir ara. Patlama üstüne patlama yaşandı hala da başka karakterler kötüleniyor, Mihawk bekleniyor. :S
Yazdığın şeyler ne alaka kılıç diyarı diye anılan ülke değil mi Wano ? İnsanların Wano'da Mihawk ile beklentileri olması normal değil mi ? Wano'da bile en güçlü samurayların yapabildiği ikılıç karartması diye bir olay var,Mihawk'da bu olaydan bahsetti gerçi sen ona da kılıf buluyorsun,kılıcı direk kara almıştır diye.

Zoro zaten Wano'dan ayrılırken tüm samurayların saygısı duyar şekilde ayrılacak,şuan bile Wano'daki siaymuraylar Zoro'ya hayran kaldı enmayı kullanabiliyor diye.
Bazen inanılmaz şaşırtıyorsun ya.
 
Neden kancasıyla oynasın ya? Bir olayı var ki bu hareketi yapıyor. Ya da neden gitsin WB'ye kanca ile dalsın? Croc'un uzaktan saldırı yapabilecek o kadar atağı var.
Eski olaylar sebebiyle bu hareketler hep. Crocodile geçmişte yükselmiş ama zirve de takılmış bir karakter genel olarak. O yüzden zaten WB'yi gördükten sonra farklı sözler ediyor. O eskiye nazaran yaşlanmış güçten düşmüş halini gördükten sonra ve öldükten sonra ''Yaralarımı iyileştirdim'' diyor.

Yoksa şurada Sengoku bile ne olduğunu fark etmiyor şu tarz bir saldırı yapıp geçerdi.


Yani bir hikaye ve onun getirdikleri var. Hee diyebilirsin Mangaka kesin olarak açıklamamış ama mesaj vermiş bu da bir gerçek.
Mihawkın slashı gitmemiş sen croconun bu saldırısının gitmesini mi bekliyorsun yani :D Adam kimseye sezdirmeden arkadan saldırıya geçmiş işte.Yine diyorum elini alan wb olabilir ama açıklanana kadar sadece beklentin olarak kalır.
 
1-) Wano olayı tamamen çöp tipi,eli düzgün 1,2 samuray dışında adam akıllı kimse yok. Wano samuray tiplerini inceleyin,göreceksiniz..
2-) Croco olayını kesinlikle yanlış yorumluyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi luffyi ne akla hizmet koruyor gibi şaşırıyor ve luffy'nin neden tehlikeli bir güce sahip olduğunu ilk o anlıyor,herkesi topluyor yanına çünkü bu velet.

3-) Crocunun yardakçısına tek atan Mihawk acaba crocadan korkar mı hangi akla hizmet böyle bir yorumlar geliyor bilmiyorum ama mihawk tayfasız yonkoudur ona göre yorum yapalım.

Mihawk= shanks (haki bilmem ama kılıçta shankstan artık daha iyidir kolunu kaybettiği için.)
 
Öyle ki sen Croc hakkında ''Fi tarihinden kalma açıklamalar'' olayına giriyorsun. Hiç olmazsa bir açıklama var belirtiliyor,
Açıklamanın Croco ile ilgili olduğu ne malum. Ne kanıt var? Hiç. Yıllardır Mihawk'ın Marineford'da yeterince güçlü gösterilmediği her yerde söyleniyor. Bu cümleyi Croco'ya değil de Mihawk'a yorumlasan ne olur?

Okuyucu: Sensei, Dünyanın en güçlü kılıç ustası dedin de sadece buzdağı ile olmaz, hiç güçlü değil bu adam.
Oda:
"One Piece karakterleri hakkında kötü konuşanları duyunca rahatsız oluyorum. Mesela "düşman çok zayıftı" denildiği zaman onu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimi düşünmeden edemiyorum!" Color Walk 6 (2014)
Al sana. Seviye resetleme şifresi ile Marineford'u resetledim :D .
 
Konu Mihawk bile olsa güç seviyesi tartışmak, yorucu olmaya başladı. Görüldüğü üzre denge falan hak getire, hikaye odaklı bir serii okuyoruz. Bu durumda, değerlendirdiğimiz karkaterin seriideki misyonuna odaklanmamızda fayda var. Eğer hikaye için önemli biri olacak ya da Luffy saflarında yer alacaksa her karakter imparator, amiral olabilir.

Burada Mihawk'ın seriideki konumunu değerlendirmemiz için çok bi veri yok, ancak gördüğümüz bir kaç küçük hareket üzerinden yorumlayabiliriz. Onunla ilgili en önemli şey; İlk gördüğü andan itibaren Luffy'e ilgili olması, her fırsatta onu sınayıp anlamaya çalışması, hatta Zoro'yu eğitmeye ikna olmasında bile Luffy'nin Zoro üzerindeki etkisi vardır... Nereden bakarsanız bakın; Joy Boy, Güneş Tanrısı gibi gelecekteki ya da geçmişteki seçilmiş insanlara ilgisi olduğunu anlayabiliyoruz, buradan yola çıkarak gizli tarihe vaakıf olduğunu da anlarız. Bu şekilde değerlendirdiğimizde pek çok insanın algıladığının ötesinde, geçmiş ve gelecekle ilgili bir karkater olduğu aşikar.

Şimdi size soruyorum, geçmişle ve gelecekle ilgili olan karakterler arasında mental olarak zayıf, kendine önemli rol verilmemiş bir karakter var mı? Yok! Güç seviyesini belirlerken hikayedeki yerimizde önemliyse bence Mihawk konusunda bazı şeyleri açıklığa kavuşturduk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık