Kimi yenemez sana göre?Luffy Mihawk'ı yener.
Kimi yenemez sana göre?Luffy Mihawk'ı yener.
Öyle deme 2 tane daha can mantarı bulursa yener.Yan hesabın da gitmiş zaten keyfim yok uğraştırma şimdi kendinle
Lüftü 5 hakkı olmadan Apo'yu yenemez
10 yıldır herkese karşı şansı var diyorKimi yenemez sana göre?
Yav bu adamın dediği bir şeye inanmam ben? Ne biliyor bu normal bir Wanolu bu adam. Kınlardan biri falan dese ciddiye alırdım.İster inan ister inanma, mangada olayın ayrıntısını da anlatmıyor, Ryuma o savaş bu savaş derken bir şekilde karartmış kılıcı. Yalnız Mihawk açıklıyor olayı, ''Yeteri kadar hakin varsa her kılıç kokutou olur'' diyor, Yoru'yu kendisi karartmış gibi baksana.
Göreceğiz.Kimi yenemez sana göre?
Yav bu adamın dediği bir şeye inanmam ben? Ne biliyor bu normal bir Wanolu bu adam. Kınlardan biri falan dese ciddiye alırdım.
Normal denizci askerlerinin fikir belirtmesi gibi bir durum bu.
Ben demiyorum ki durduğu yerde karardı diye ama dövüşe girince kararsa bu evrende Mihawk'dan daha çok dövüşe girmiş, kan akıtmış o kadar kılıç kullanan adam var. Shiki mesela ne kadar meyve yeteneği olsa da şöyle sahneler çıkarmış kişi.
Dövüş, kan olayları sadece söylem gibi geliyor bana. Yani çok dövüşe girmiş, çok kan akıtmış demek istemiş olabilirler. Karartmak ile ilgili daha net bilgimiz olsa, şu kılıçcı Hitetsu falan konuşsa daha net fikirlerimiz olabilir bu konuda...
Hele şükür dediğimiz şeyler kabul olmuş, her elinde kılıç olan karakter kılıç ustasıdır olayı yavaş kabul edilmiş. Senin günahını almayayım geçmişte ne düşünüyorum ama böyle düşünen Mihawk kullanıcısı görmek sevindirici...Az evvel yanlış hatırlamışım, '' Kılıcına atılan her çentiği onuruna sürülen bir leke gibi düşün, o zaman tüm kılıçlar kara kılıç olur.''
Roger, Shiki, Wb... gibi pek çok savaşa katılmış onlarca karakter var, onlar neden karartamadı diyorsun. Bak şimdi, diğerleri kılıcı sadece bir savaş aleti olarak görürken Mihawk'ın konuya bakış açısına görebiliyormusun, her bir çentiği onuruna sürülmüş bir leke olarak düşünüyor, ben böyle yaptığım için kılıcım karardı demeye getiriyor.
Bunun üzerinde biraz daha kafa yoracak olursak; onuruna leke sürmemek, kılıcına ufacıkta olsa bir çentik attırmamak için kılıcını haki ile o kadar o kadar sertleştirmeye odaklandı ki en sonunda kılıç karardı? Olamazmı.
Kan la o.Yav bu adamın dediği bir şeye inanmam ben? Ne biliyor bu normal bir Wanolu bu adam. Kınlardan biri falan dese ciddiye alırdım.
Normal denizci askerlerinin fikir belirtmesi gibi bir durum bu.
Ben demiyorum ki durduğu yerde karardı diye ama dövüşe girince kararsa bu evrende Mihawk'dan daha çok dövüşe girmiş, kan akıtmış o kadar kılıç kullanan adam var. Shiki mesela ne kadar meyve yeteneği olsa da şöyle sahneler çıkarmış kişi.
Dövüş, kan olayları sadece söylem gibi geliyor bana. Yani çok dövüşe girmiş, çok kan akıtmış demek istemiş olabilirler. Karartmak ile ilgili daha net bilgimiz olsa, şu kılıçcı Hitetsu falan konuşsa daha net fikirlerimiz olabilir bu konuda...
Novaları bile yaralayamayan tekme mi o ?