Yine manga da olmayan "bence"ler savaşıyor
La boş yapma Kaido kesti daha yeni, git mangayı oku. Şanks ne zaman ayağına haki yükledi de Zoro'da yüklemek zorunda olsun?Lan var da ne yapmış Zoro kılıç tekniği dışında bu zamana kadar?
Boş yapıyor deyip boş yapma la. Bana Zoro'nun bir tane ayağına koluna haki ekleyip de rakibe vurduğu bir sahne at bakalım kim boş yapıyor kim yapmıyor görelim.
Bir de muhtemel Mihawkda da var diyor. Muhtemelen kimlerde vardır daha say bakalım...
Ne mi gösterdi? Adam Yonkou olmuş Mihawk ile düellolardan sonra ama Mihawk kapışmak istemiyor, WB'nin gemiye girerken H.haki basarak giriyor daha ne istiyorsun mesela?
Bu örnekler gibi örneklerin varsa Zoro ve Mihawk da göster de görelim.
Rayleigh gitti yalnız. :d Gitmese bile Wano'nun en güçlü samurayıyla aynı tayfadaydı. kekwOlm gılınç ustası şanks, gıllllınç ustası rayli da gitmemiş wano'ya. Tüüü Allah belanızı versin sizin, niye kendinize gılllınç ustadı diyonuz he, pis kakalar sizi. Mihowk da gitmemiş ha, tüüü bi de deikuyum diyor, ohaaaaa. Nasıl bir evrende yaşıyoz, olamaaağaaazz. Öhm, yanisi, palavra hocam bunların hepsi. Deikuluk ünvanını Denjiroyu yenebilenler alıyor. Bırakın bu işleri, daha wano'nun havasını solumayan adamlara kılıç ustası falan demeler. Boşa yaşıyonuz valla.
Yağğğni?Rayleigh gitti yalnız. :d Gitmese bile Wano'nun en güçlü samurayıyla aynı tayfadaydı. kekw
Yanisi boş yapmaYağğğni?
Ray gitmedi, kapıdan döndü. Aynı tayfada olmaları mevzumuz değil.Yanisi boş yapma
Mevzumuz nedir hocam? Ray-san'ın en iyi kılıç ustası olmak isteyip olamaması mı? Mangada böyle bir ibare geçmedi.Ray gitmedi, kapıdan döndü. Aynı tayfada olmaları mevzumuz değil.
Hhahahahah lan kesiyor işte okumada sıkıntı mı var? Sana diyorum ki kılıç dışı haki ekleyip saldırıyor mu birine? Tekme ya da koluna haki ekleyip tekme, yumruk atmış mı?La boş yapma Kaido kesti daha yeni, git mangayı oku. Şanks ne zaman ayağına haki yükledi de Zoro'da yüklemek zorunda olsun?
Amiralleri yenemez'e oy verdim.@Sir Crocodile e söylemedin seviyesini, ss alacaktık. Mihawk ne kadar güçlüdür?