Şanks ve Rayli git kk ol diyor Luffy'e ama o da nesi? Lan bunlar Kk olmamışlar wtf!? Noluyor olm ne yaşıyoz lan. Nasıl dersiniz daha olamadan he? Sahtekarlar sizi. Ünvan sahibi olup da Wano'ya gitmeyen Mihawk > Raftele gidip ünvan alamayan Rayli. Demek ki ünvanı mekan gezerek elde etmiyosun.Tamam da Shanks en iyi olmak istiyorum diye bir şey demedi. Ya da en iyiyim demedi, aynı şekilde Rayleigh'in de bu ünvana sahip olduğunu ya da peşinde olduğunu görmedik. Fakat Mihawk ünvan sahibi. Adam dünyayı gez tanı diyor, böyle deyip de nasıl oluyor da kılıç ustası diyarına gitmemiş oluyor?
Shanks ve Rayleigh kendini nerede kılıç ustası olarak adlandırdı atsana o sayfaları bana...
Biri gerektiğinde tekme atıyor, diğeri haki basa basa, etrafa zarar vere vere WB'nin gemiye giriyor...
Troll'e devam et cevap bulamayınca, aynen Denjiro yenen alıyor. Mihawk Don Krieg kovalarken anlamış Wano da ne seviyede insanlar olduğunu...
Şanks Mihawk'la düello etmiş, yaw ben neyi tartışıyorum ki. Birazdan Mihawk kendine kılıç ustası demedi, halk onu öyle çağırdı demeye başlayacak diye korkuyorum. Rayli ayak ustası, sanji gibi sadece tekme atıyor, sen de haklısın.
Evet hocalarım, buradan anlayacağımız şey : Wano'ya gitmezsen kâmil bir deiku olamıyorsun, boş iş bunlar. Yani ha sıradan kılıç ustasısın ha deiku, bir farkı yok. İlk önce Denji abimiz testinden geçmek gerekiyor, wano havası solumak gerekiyor, o zaman son skilli açıp tam deiku oluyorsun.