Luffy'nin plot armoru olmasa ne olur peki?Kokutousu olmasa adam yerine konmaz.
Luffy'nin plot armoru olmasa ne olur peki?Kokutousu olmasa adam yerine konmaz.
Kokutousu olduğu halde de adam yerine konmuyor ki. :/Kokutousu olmasa adam yerine konmaz.
Sen ne okuyorsun acaba? :SGeri vites yapmıyor, Croco blok yapıyor o kadar. Sanki karşı saldırı yaptı da Mihawk geri çekilmiş gibi konuşuyorsun. Ayrıca Lütfü'nün kaçacak delik aradığı Mihawk gibi bir gerçek varken, aynı arkta Croco' nun Luffy'nin karşısında geri vites yapması tam bir rezilliktir
Lütfücülerin burada ne işi var ya. Buraya eli silah tutan yiğitler girebilir hocam, siz az ötede oynayın hadi.Kokutousu olduğu halde de adam yerine konmuyor ki. :/
Lütfücülerin burada ne işi var ya. Buraya eli silah tutan yiğitler girebilir hocam, siz az ötede oynayın hadi.
Evde 5 tane kılıç 3 tane wakizashi var. Burada benden daha fazla silah tutan biri yoktur sanırım.Lütfücülerin burada ne işi var ya. Buraya eli silah tutan yiğitler girebilir hocam, siz az ötede oynayın hadi.
Orada Lütfü'ye yardım eden plot karakterleri görüyoruz. Köpek Croco, Lütfü abisini koruyor, olay bu.Sen ne okuyorsun acaba? :S
Blok yapıyor sonra ne diyor?
Bak burada var. Okamaları kesen, Daz Bones'ı kesen Mihawk Luffy'nin peşini anında bırakıyor. Sonra ''Mihawk geri çekilmiş gibi konuşuyorsun'' diyorsun bir de. :S
Ne yapıyor peki Mihawk düğüne mi gidiyor bu sahneden sonra?
Şimdi ağlamaya devam edebilirsin...
Croco'nun döneklik yaptığını gören, korsanlığın ne hallere düştüğünü görünce ben. Mahvettiniz be korsanlığı.
İşine gelmeyince ''hebele hübele'' oradan sonra okumayın, buradan sonra okuyun vb. iyiymiş ya :SOrada Lütfü'ye yardım eden plot karakterleri görüyoruz. Köpek Croco, Lütfü abisini koruyor, olay bu.
O bölümü Bu sahneden sonra okuyup bitirin. Wb bütün tayfanın Luffy' e destek olmasını söylüyor. Akabinde Croco ve Iva ve elemanı dahil, Vista ve hatta Wb'nin kendisi Luffy'e yardım ediyor. Yani birnevi senin dönek Croco'n, can düşmanı Wb'nin sözünü dinliyor
Ve o sırada Mihawk, Kizaru ve Garp dahil pek çok kişi Luffy'ye engel olmaya çalışıyor Yani anlayacağın, plot armocu lütfüyü koruyup kollamak adına bir ton karakter piyasaya sürüyor Oda, bunlardan biri okama Iva, diğeri dönek Croco, bunlar olurken Mihawk ve Kizaru, hatta Garp gibi karakterler arada kaynıyor işte.