Mihawk=Yonko
Luffy'nin karşılaştığı adamlar: Croco, Enel, Dofy, Mihawk, Kaido, Big Mom, Jinbe, 3 Amiral. Luffy = God LevelYav bakıyoz Mihawk ın karşılaştığı adamlara mr1 Crocodile Jozu Vista. Söyleyin bana hangisi bunların amiral?
Hocam sen bu konunun formatını değiştirmeye çalışıyon herhalde, biz a*miral lobisiyle kanlı pıçaklıyız. Mihawk, a*iral tokatlar diyen tayfaya nasıl a*iral lobisiyle kardeş dersin? Ayrıca istisna olarak ben de Sanji-san taraftarıyım, Mihawk Reise, reislik şartlarını yerine getirdiği için arka çıkıyoruz...Mihawk,Zoro fanları ve amiral fanları kardeştir.
Luffy,yonko,sanji lobisi biriken birbirimizi tutmamız lazım
@sensey hem Mihawkçı hem amiralci.Hocam sen bu konunun formatını değiştirmeye çalışıyon herhalde, biz a*miral lobisiyle kanlı pıçaklıyız. Mihawk, a*iral tokatlar diyen tayfaya nasıl a*iral lobisiyle kardeş dersin? Ayrıca istisna olarak ben de Sanji-san taraftarıyım, Mihawk Reise, reislik şartlarını yerine getirdiği için arka çıkıyoruz...
Şimdi eskiden durum böyle idi. Fakat fujitoranin gelmesi ile iki lobinin ortak benimseyebilecegi bir karakter ortaya çıktı birde birkaç ufak detay var.Hocam sen bu konunun formatını değiştirmeye çalışıyon herhalde, biz a*miral lobisiyle kanlı pıçaklıyız. Mihawk, a*iral tokatlar diyen tayfaya nasıl a*iral lobisiyle kardeş dersin? Ayrıca istisna olarak ben de Sanji-san taraftarıyım, Mihawk Reise, reislik şartlarını yerine getirdiği için arka çıkıyoruz...
Yonko üstü Amiral altı.
Yonko seviyesi olsa ne olur olmasa ne olur. Amiral seviyesine yaklaşamaz bile.