kör topal
Okumaya üşendim ne yazdığını zaten tahmin ediyorum. İlgimi çekmiyor bir haterin yazısı genelde gömüyordur çünkü :/.Kardeş bak bu Shanksla vs olayını felan hep açıkladım yazıda kafana takılan bir yer varsa tekrar oku.
Okumaya üşendim ne yazdığını zaten tahmin ediyorum. İlgimi çekmiyor bir haterin yazısı genelde gömüyordur çünkü :/.Kardeş bak bu Shanksla vs olayını felan hep açıkladım yazıda kafana takılan bir yer varsa tekrar oku.
Tonla amiral seviyesi?Evet Mihawk amiral seviyesi değil daha üstü. Adam Shanks ile duello atıyor hani belki biliyorsundur yonkou olan. Bunun yanında da Shanks yonkou iken mi değilkenmi belli değil ama genede DEİKU olması bile amiral üstü olduğunun kanıtı bak amirallerden biri de kılıç kullanıyor. Neyse Oda Mihawk'ı gösterince yüzüne tepik yemiş etkisi yaratıcak sende ileride . Serinin ilerisinde tonla amiral seviyesi çıkıcak mesela bu zou adada 2 tane ve Jack belki üstü. Serinin bitmesine daha bi baya var olduğunu düşünürsek...
Okumadıysan niye kirletiyorsun konuyu uzatma.Okumaya üşendim ne yazdığını zaten tahmin ediyorum. İlgimi çekmiyor bir haterin yazısı genelde gömüyordur çünkü :/.
Amiral üstü diyorlar Yonkou diyorlar istese KK olur diyorlar.Koskoca denizcilerde topu topu 3 tane Amiral seviyesi adam çıktı, hakkaten adam yokmuş ki Dünya Hükümeti kura yaparak Denizcilere Fujitora ve Green Bull'u destek olsun diye gönderiyor.
Dünya Hükümetine bağlı en fazla 6-7 tane Amiral seviyesi adam vardır, Mihawk'ta bir Shichibukai olarak bunlardan birisi değildir.
Fuji, kılıç ustalığının üstüne hayvani bir meyve yemiş bir abimiz. Kılıç ustası olmaktan çıktı artık onun gücü.Evet Mihawk amiral seviyesi değil daha üstü. Adam Shanks ile duello atıyor hani belki biliyorsundur yonkou olan. Bunun yanında da Shanks yonkou iken mi değilkenmi belli değil ama genede DEİKU olması bile amiral üstü olduğunun kanıtı bak amirallerden biri de kılıç kullanıyor. Neyse Oda Mihawk'ı gösterince yüzüne tepik yemiş etkisi yaratıcak sende ileride . Serinin ilerisinde tonla amiral seviyesi çıkıcak mesela bu zou adada 2 tane ve Jack belki üstü. Serinin bitmesine daha bi baya var olduğunu düşünürsek...
Amiral üstü diyorlar Yonkou diyorlar istese KK olur diyorlar.
Ben demiyorum Oda diyor ben sadece kimle eşleştiğini ne yaptığını ne yapmadığını söyledim.bunlara ben de katılmıyorum da 5 tümen demek buggy demek.