Roger yada Dragon'un Buggy'e vurup zarar veremediğine dair ibr sahne görürsek sanırım sana hak verebilirim.mihawk haki bilmiyor demek roger haki bilmiyor, dragon haki bilmiyor kısacası görmediğimiz herkes haki bilmiyor demektir. düz yolda gidemeyen zoro hakiyi kimden öğrendi acaba...
İkisinde de Mf'yi baz aldım ama sen yanlış yerimi okudun acaba kardeş.Akainu'ya gelince MF yi baz alıyorsunuzda Mihawk'a gelince neden MF yi baz almıyorsunuz ?
Haki kullanmayı Mihawktan öğrendiğinin geçtiği manga sayısını yazarsan sevinirim.Zoro haki kullanmayı Mihawk'tan öğreniyor ama Mihawk haki bilmiyor.. Peki.
Yav kılıcını hakiyle kaplarsan,kılıcın asla kırılmaz diyor,kendisinin kılıcında bu yüzden çentik yokmuş.Haki kullanmayı Mihawktan öğrendiğinin geçtiği manga sayısını yazarsan sevinirim.
Sen fazla alıngan olmuşsun galiba, sana demedim zaten.İkisinde de Mf'yi baz aldım ama sen yanlış yerimi okudun acaba kardeş.
Meyvesinin nasıl işlediği tam olarak bilinmiyor o senin yorumun bu benim.Buggy kılıç değmeden otomatik ayrılıyor zaten,bu adamı hakiyle nasıl kesçen.
779'a tekrar göz at istersen~Haki kullanmayı Mihawktan öğrendiğinin geçtiği manga sayısını yazarsan sevinirim.