Fuji ile bizimkilein yolu son savaştan önce bir kez daha kesişirse birazda olsa şaşırırım doğrusu. :/
Kesersek ölür tabi Kafamı buluyorsun abi sen bizle?Kesin ölecek. Konuşmaya gerek duymamak lazım.
Weeble? Amiralden kol almış ama shichi?Bence var, amiralden güçlü bir korsan işlerini her türlü halledebilir. Kimse durduk yere hükümetin köpeği olmak istemez.
Uzun açıklamaya gerek yok sonuçta ölücek yani. BB'de ölücek dünya hükümeti de yıkılıcak Luffy'de KK olucak hiç okumayalım en iyisi .Güzel açıklama. Bunun üstüne yorum olur mu bilmem.
O olay tam bir karmaşa.Ana seriyle bir alakası yok Z'nin konusunun.Bildiğim kadarıyla seriyle doğrudan bağlantılı sadece Strong World var.Güzel açıklama. Bunun üstüne yorum olur mu bilmem.
Yani diyorsun ki Moria = Amiral?Mihawk Amirale yakın güçte veya maximum amiral gücünde birisidir. Aksini iddia edenler neden shichibukai olduğunu söyleyemezler.
Hayır diyorum ki Mihawk eğer amiral üstü bir güçte olsaydı shichibukai olmasına neden olmazdı. Anlaman için şu noktaya da değinmem gerekiyor tüm shichibukailer aynı güçtedir demiyorum.Yani diyorsun ki Moria = Amiral?
Bende senin yazdıkların boşluk olarak çıkıyor bunun bir sebebi var mı?Uzun açıklamaya gerek yok sonuçta ölücek yani. BB'de ölücek dünya hükümeti de yıkılıcak Luffy'de KK olucak hiç okumayalım en iyisi .
Weeble hangi manga sayfasında Amiral kolu aldığı söyleniyor bana gösterirmisin.Weeble? Amiralden kol almış ama shichi?
Dediğin doğru. Böyle anlatınca daha açık oldu. Katılıyorum.Hayır diyorum ki Mihawk eğer amiral üstü bir güçte olsaydı shichibukai olmasına neden olmazdı. Anlaman için şu noktaya da değinmem gerekiyor tüm shichibukailer aynı güçtedir demiyorum.