İkisini arka arkaya koyarak alır. Yani ikisine birden tek atar. Öyle bir slash o :/Üstüne Fuji’yide alır WB’ye tek attıktan sonra.
İkisini arka arkaya koyarak alır. Yani ikisine birden tek atar. Öyle bir slash o :/Üstüne Fuji’yide alır WB’ye tek attıktan sonra.
Önemli olan boyutu. Çok dehşet bir saldırı. Ki bu Fuji'nın ciddilestigi sıra yaptığı normal ataklardan biridir. Çok daha fazlası çıkar o meyveden.Tamam anladım da kaya sonuçta ne fark eder ? 2 slasha yok olmazlar mı sence ?
Önemli olan boyutu. Çok dehşet bir saldırı. Ki bu Fuji'nın ciddilestigi sıra yaptığı normal ataklardan biridir. Çok daha fazlası çıkar o meyveden.
Lufy önce Sakazuki'ye dalacak sonra Zoro sıra bende diyecek, hayal edemedim. Fuji'nin meyve çok sağlam ama kendinde iş yok. Ön görüsü müthiş ama, anlık gaza gelip dalmıyor. Dof'a dalsa alamayacağını biliyor, orada takdir etmek lazım.Fuji de epey güçlüdür ama Akainu'nun yanına kimi koysan vasıfsız kalıyor biraz.
Ahahaha Dof a dalsa alamayacağını biliyor dedi arkadaş ben şok ))Lufy önce Sakazuki'ye dalacak sonra Zoro sıra bende diyecek, hayal edemedim. Fuji'nin meyve çok sağlam ama kendinde iş yok. Ön görüsü müthiş ama, anlık gaza gelip dalmıyor. Dof'a dalsa alamayacağını biliyor, orada takdir etmek lazım.
Önemli olan boyu değil işlevi.:/ O zaman sana göre Garp'ın attığı gülleyi de durduramaz Mihawk ? 2 slashlık iş onlar hani bildiğin dağ taş.O meyveden fazlası çıkar belki de o saldırı bir anlam ifade etmiyor.Zaten Fuji'nin meyve hızlı adamların antisi gibi bir nevi.Önemli olan boyutu. Çok dehşet bir saldırı. Ki bu Fuji'nın ciddilestigi sıra yaptığı normal ataklardan biridir. Çok daha fazlası çıkar o meyveden.
Aynen bu saldırılarla notrlerler birbirlerini.
Lufy önce Sakazuki'ye dalacak sonra Zoro sıra bende diyecek, hayal edemedim. Fuji'nin meyve çok sağlam ama kendinde iş yok. Ön görüsü müthiş ama, anlık gaza gelip dalmıyor. Dof'a dalsa alamayacağını biliyor, orada takdir etmek lazım.