Maymun eğitmeniÇiftçi mi
Maymun eğitmeniÇiftçi mi
Yok, babun terbiyecisi xd Ona bi gara gılıç yaptıracam madem Mihawk olmak istiyormuş.Çiftçi mi
Adamdaki havaya bakarmısın, en şuh hatunu almış yanına, isminin yanında Dünyanın En'i ünvanı, domates ekip biçiyorÇiftçi mi
Bak bunda haklısın işte. Gül gibi kızı kaptı valla. :/Adamdaki havaya bakarmısın, en şuh hatunu almış yanına, isminin yanında Dünyanın En'i ünvanı, domates ekip biçiyor
Perona iyidir hoştur ama en şuh pek olmadı la.Adamdaki havaya bakarmısın, en şuh hatunu almış yanına, isminin yanında Dünyanın En'i ünvanı, domates ekip biçiyor
Zoro'ya gömdün şimdiMaymun eğitmeni
Guts'ım diye dolanmasın sonra?Yok, babun terbiyecisi xd Ona bi gara gılıç yaptıracam madem Mihawk olmak istiyormuş.
Yalnız harbi OP'da keyfine bakan 2 adamdan birisi şu an. Shanks partiliyor seçilen adamı bekliyorum ayağına, Mihawk kendi halinde takılıyor. Kendi şarabını da kendisi yapıyordur muhtemelen. Azıcık saygı duymaya başladımAdamdaki havaya bakarmısın, en şuh hatunu almış yanına, isminin yanında Dünyanın En'i ünvanı, domates ekip biçiyor
Mihawk da Shanksın adamı etkilenmiş reisinden.Yalnız harbi OP'da keyfine bakan 2 adamdan birisi şu an. Shanks partiliyor seçilen adamı bekliyorum ayağına, Mihawk kendi halinde takılıyor. Kendi şarabını da kendisi yapıyordur muhtemelen. Azıcık saygı duymaya başladım
La bırak senin zevkin mi varPerona iyidir hoştur ama en şuh pek olmadı la.
Düşün aynı durumu Luffy için KK olmuş almış Nami'yi yanına domates ekiyorlar Kolay değil Mihawk olmakBak bunda haklısın işte. Gül gibi kızı kaptı valla. :/
Shanks her olaya dalıyor bence o kadar da keyfine bakan bi tip değil gibi. Mihawk bir odunla gezip duran tek kişilik dev kadro resmenZoro'ya gömdün şimdi
Guts'ım diye dolanmasın sonra?
Yalnız harbi OP'da keyfine bakan 2 adamdan birisi şu an. Shanks partiliyor seçilen adamı bekliyorum ayağına, Mihawk kendi halinde takılıyor. Kendi şarabını da kendisi yapıyordur muhtemelen. Azıcık saygı duymaya başladım