Attığın bende de açılmadı ama tahmin ediyorum ne attığını. Yapma Güney, ondan bu sonucu mu çıkardın. Zoro o Lucci'yi pica misali dilimlere ayırır.Yooo bak Zoro da karışmayak falan diyor
Attığın bende de açılmadı ama tahmin ediyorum ne attığını. Yapma Güney, ondan bu sonucu mu çıkardın. Zoro o Lucci'yi pica misali dilimlere ayırır.Yooo bak Zoro da karışmayak falan diyor
Gozlem hakisi 3x felanmi kardesim sen iyimisin. Oda bile shanksin kral hakisi luffy nin hakisinde iki kat daha guclu diyor. Ve sen gelecegi goren bir adamdan mihawka 3x gozlem hakisi veriyorsun akil var mantik var.Daha önce yazmıştım tekrar yazma gereği duyuyorum.
En iyi kılıç ustası demek benim için şu anlama geliyor;
İşin içine yumruktur, silahtır, meyvedir (haki hariç) girmediği sürece hiç kimse ama hiç kimse Mihawk'ı 1vs1 kılıç düellosunda yenemez.
Shanks'in haki seviyesi Mihawk'tan üstün kabul edelim.
Ama haki seviyesi Mihawk'tan üstün olmasına rağmen onu yenemiyorsa kılıç düellolarında, bu Mihawk'ın kılıç ustalığı karşısında çok üst seviye bir hakinin bile yetersiz kaldığını gösteriyor.
Şahsi fikrim muhtemelen Mihawk'ın gözlem hakisi Katakurix3 falan... Seride gözlem hakisi en yüksek seviye adam olabilir. Doğal olarak bu noktada bu adama herhangi bir kılıç saldırısıyla nasıl zarar verebilirsin? Mümkün değil.
Ne alaka kardeş kral hakisi ile bunun?Gozlem hakisi 3x felanmi kardesim sen iyimisin. Oda bile shanksin kral hakisi luffy nin hakisinde iki kat daha guclu diyor. Ve sen gelecegi goren bir adamdan mihawka 3x gozlem hakisi veriyorsun akil var mantik var.
Daha çok Byakugan gibi. Şahinler 4000 metreden bir balığı görebiliyor. Şahin gözleri varsa, bu ona büyük avantaj sağlar.Adamda sharingan var işte. K.hakiye diğer karakterler kadar ihtiyacı bile yoktur.
Mihawk shanks le karsilastiriliyor ve shanksin kral hakisi olduguna gore.Ne alaka kardeş kral hakisi ile bunun?
Bu nasıl tespit üstat.Mihawk shanks le karsilastiriliyor ve shanksin kral hakisi olduguna gore.