Zaten bırakmış gibi duruyor demek isterdim ama forumdan soğudu galiba @Raiden Hayır ona bu kötülüğü yapamam. :/Yalnız şakası yoktur. Bir ara gedip gelmişti; bir gözü toprakta
Zaten bırakmış gibi duruyor demek isterdim ama forumdan soğudu galiba @Raiden Hayır ona bu kötülüğü yapamam. :/Yalnız şakası yoktur. Bir ara gedip gelmişti; bir gözü toprakta
Tamam sen belirle bana ilet bende ona denk bir şeyler bulayım.Tamam kaybedersen ne yapacağınla ilgili biraz düşüneyim yazarım sana bu arada sende düşün eşit birşeyler ayarlayalım süre ve parantez için falan.
Wano gelmeseydi geleceği yoktu zatı. Gerçi geldi ama yine çok sessiz. Çok soğuttular, çözülemedi daha :/Zaten bırakmış gibi duruyor demek isterdim ama forumdan soğudu galiba
Tamam bugün yada yarın yazarım bu arada gitti diyorum konudaki şartlar üstünden giriyorum iddiaya.Tamam sen belirle bana ilet bende ona denk bir şeyler bulayım.
Yani gidip de en iyiyi yenemediyse ben kazanıyorum doğru mu?Tamam bugün yada yarın yazarım bu arada gitti diyorum konudaki şartlar üstünden giriyorum iddiaya.
Zaten doğru dürüst takip etmiyorum artık, dört beş bölüm toplu yüz üstü bakıp geçiyorum. Dünyanın en iyisi ilan edilen bi adamın, kendi borusunun öttüğü yerde bir kaç kelam geçmeyecekse adı hay ben öyle serinin yani.Benimle iddiaya giren var mı ? Gitti diyorum.Cevap gelmezse artık kendi kendime şartları belirleyeceğim her an herşey olabilir.
Oooo büyük iddia geldi seriyi bırakırım ha.
Buluruz bir şeyler.
yavşanks fanı der aşağılarız
Öyle olması lazım ben öyle anladım smoker net olarak cevaplar.Yani gidip de en iyiyi yenemediyse ben kazanıyorum doğru mu?