Gittiysede en iyiye yenilmiştir ne reis mihawk ya gitti hepsini yendi yada hiç gitmedi gidip dayak yemiş olsa en iyi kılıç ustası olarak anılmaz.İddaa'ya giren yok mu yav? Bu zamana kadar kaybetmedim yine kaybetmem.
Gitmemiştir, gittiyse bile en iyiyi yenememiştir.
İçimdeki nefret çok büyük bu nefreti kimse aşamaz...Demek Gondol Bıyık'ın hater yarışması olmuş ve bana kimse haber etmemiş. En büyük sıfatının başka açıklaması olamaz.
Ayrıca @Smoker seninle iddiaya girelim mi?
Dediğin gibi de olabilir bakalım görcezMihawk Wano’ya gitmemiş olabilir bu arada.
Ama tam tersi çıkıp hepsini tepelemiş de olabilir.
Ortalık çok karışık çookk
Yaff arkadaşım bırak sosyal mesaj vermeyi, bu kadar iddaalı isen iddaanı söyleDunyani en iyi kilic ustasini hafife almayin seri basindan beri herkesin adini duydugunda tirstigi veya övdugu adam istedigi yere gidecek bir karakter
Başka? Avatara da rakı falan koyayım istersen.Ben varım Kaybedersen nickini Seriniçi55 yaparsın :S
Wano dişariya kapali bir mekan, ne olduğundan kimsenin haberi olmaz. Herşey olmus olabilir.Gittiysede en iyiye yenilmiştir ne reis mihawk ya gitti hepsini yendi yada hiç gitmedi gidip dayak yemiş olsa en iyi kılıç ustası olarak anılmaz.