1 ay Appo fanı ol bence.İstediğin ne yaz bakalım hele.
1 ay Appo fanı ol bence.İstediğin ne yaz bakalım hele.
O kadar yüklenmem merak etme. Güzel bişi ayarlıcam
İddiaya girince fan kısmında yer aldım vay arkadaş.
@Densetsu no Samurai
Parantez içine Luffy-kun <3 yaz. Avatarında 1 hafta Semra kaynana, 1 hafta Reha Muhtar bulunsun.
Biz de hater olduk daha mı iyi yani Bir de bulunduğum grup sadece %20'lik bir dilim. Linç edilme tehlikemiz var kaybedersekAdımız fanlara yazılmış
İstersen seninle de girelim 1 aylığına.1 ay Appo fanı ol bence.
Girelim de sen de gitmiştir diyorsun, ben de. O ne olacak?İstersen seninle de girelim 1 aylığına.
Yapacak bir şey yok o zamanGirelim de sen de gitmiştir diyorsun, ben de. O ne olacak?
Onu kazanırsam söyleyeceğim. Ama '' Eustass Captain Kid'' ile '' kestane çizdirme'' ağırlığında bir şeylerin aynı cümle içerisinde geçmesi gibi bir şeyler olur.İstediğin ne yaz bakalım hele.
İddiaya girince fan kısmında yer aldım vay arkadaş.
@Densetsu no Samurai
Parantez içine Luffy-kun <3 yaz. Avatarında 1 hafta Semra kaynana, 1 hafta Reha Muhtar bulunsun.
Öyle olmaz.Iddianın ne olacağı önceden belli olacak.Üstelik Kid iddia konusu değil.Tıpkı senin fanı olduğun Luffyi katmadığım gibi.Onu kazanırsam söyleyeceğim. Ama '' Eustass Captain Kid'' ile '' kestane çizdirme'' ağırlığında bir şeylerin aynı cümle içerisinde geçmesi gibi bir şeyler olur.