Gerçekten pişman olduğun anlaşılsın Konu madem Mihawk, Mihawk>Shanks yaz o zaman. Editledim, bak istersen son şekline.Yok artık her mesajın altına yazmak fazla oldu Parantez içine ikisinden birini seç.
Gerçekten pişman olduğun anlaşılsın Konu madem Mihawk, Mihawk>Shanks yaz o zaman. Editledim, bak istersen son şekline.Yok artık her mesajın altına yazmak fazla oldu Parantez içine ikisinden birini seç.
Peki ben kazanırsam? Sen de benim belirlediğimi yazacaksın dii mi? Ayırca süre belirleyelim. Seri sonuna kadar kestane çizme muhabbetine takılı kalmayalım.Gel sana şenks gömdüreyim bir ay.Parantez için de "Teach kestanemi çizecek-şenks" olsun
Sen bilirsin, "Mihawk'a güvenmediğim için pişmanım" da fena değil sonra değiştirebilirsin istersen kararınıGerçekten pişman olduğun anlaşılsın Konu madem Mihawk, Mihawk>Shanks yaz o zaman. Editledim, bak istersen son şekline.
Yok, bu iyiSen bilirsin, "Mihawk'a güvenmediğim için pişmanım" da fena değil sonra değiştirebilirsin istersen kararını
Tamamdır. Avatarı eli yüzü düzgün seç ama, tek Mihawk olsun öyle "bromance" falan tarzı şeyler de hayatta olmaz Senin adamını temsil edeceğim işte karizma bir şey seçersin sana güveniyorumYok, bu iyi
O kadar yüklenmem merak etme. Güzel bişi ayarlıcamTamamdır. Avatarı eli yüzü düzgün seç ama, tek Mihawk olsun öyle "bromance" falan tarzı şeyler de hayatta olmaz Senin adamını temsil edeceğim işte karizma bir şey seçersin sana güveniyorum
İstediğin ne yaz bakalım hele.Peki ben kazanırsam? Sen de benim belirlediğimi yazacaksın dii mi? Ayırca süre belirleyelim. Seri sonuna kadar kestane çizme muhabbetine takılı kalmayalım.
Edit: Zaten 1 ay demişsin, sıkıntı yok o konuda.