Kaido ve BM ile ilgili çok gelişme oldu. Ben önceden Kaido'yu biraz üstte görüyordum. Şimdi Mihawk>=Kaido diyorum.Seriyi bıraktığımdan bayadır okumuyorum.Yani sonradan aklımızdaki güç dengelerini değiştirecek şeyler yaşandıysa bilemicem ama bu adamı her zaman Shanks'a yakın gördüm.Tam olarak bir yonkoya denk beklemiyorum ama yonkolara çok yakın güçtedir diyordum ki bu da kafamda aşağı yukarı amiral seviyesine denk olması demek.Yani hala en az amiral derim.Üstü bi seviyede çıkacağını düşünmüyorum ama çıkarsa da şaşırmam.
Önceden forumda Mihawk'ın Shanks-Kaido'ya yakın olma ihtimali Marco-Kata'ya yakın olma ihtimalinden daha fazladır deyince uzaylı gözüyle bakılıyordu ama hala böyle düşünüyorum açıkçası.
Dünya Hükümeti aşırı boş bir kurum. Adamlar kendilerini enayi yerine koyan croco ve dof'a istediklerini yapmalarına izin verdiler, etliye sütlüye karışmayan mihawk, weevil, hancock gibi canavarları ise karşılarına almayı seçtiler. Yani adamlar da mantık sıfır.Dünya hükümeti Yonkolara tek atacak adamı kaçırmış haberimiz yok. ?