Luffy>Zoro ?
Orta kolÇerez niyetine yer veya çok zorlanır gibi konulara girmiyorum, orası biraz kişisel düşünceye kalmış çünkü. Ben işin net olan kısmına değineceğim. Meyvesini kullanmadan saf gücü ve h.hakisiyle hibrit Kaido tanklayabilen, sadece zirve isimlerin yapabildiği göğü yarma işini yapabilen ve 3 hakide de tepelere oynayan Luffy, sağ sol orta fark etmeksizin kolların hepsini kırabilecek seviyeye gelmiştir.
Aynen.Luffy şu an meyvesiz Kaido ile çarpışıp gök yarmıyor mu? Hiçbir sağ kol bunu yapamaz. Yapmayı bırak yanından bile geçemez.
Söylediğimiz şeylerde gram yanlışlık yok. Luffy gayette Kaido'nun hızına yetişip gayette eşit çarpışabiliyor. Belki dayanıklılıkta yonkolardan geridedir ama hiçbir sağ kolun Luffy'nin hızına yetişemeyeceği için dayanıklılığının önemi yok. Yetişse diyelim ki imkansız, Luffy Kaido'dan onca darbe aldığı haldd savaşabiliyor sağ kolların saldırı gücü mü etkileyecek Luffy'i?Aynen.Bu Luffy'nin kaçıncı şarjında oldu onu da söylesene ?
Senin gözünde sağ kolların yonkolorla arasında fark Luffy'nin Ussop ile arasındaki fark gibi belki daha da fazladır. Bence sağ kolları fazla hafife alıyorsun.Söylediğimiz şeylerde gram yanlışlık yok. Luffy gayette Kaido'nun hızına yetişip gayette eşit çarpışabiliyor. Belki dayanıklılıkta yonkolardan geridedir ama hiçbir sağ kolun Luffy'nin hızına yetişemeyeceği için dayanıklılığının önemi yok. Yetişse diyelim ki imkansız, Luffy Kaido'dan onca darbe aldığı haldd savaşabiliyor sağ kolların saldırı gücü mü etkileyecek Luffy'i?
Sağ kol olan Luffy'i Wano başında gördük. Luffy'nin kral hakisi Kaido ile çarpışıyor. Yani eşit. Luffy hızı sayesinde sağ kolların kafasına maks 2 tane geçirse yok olucak adamlarla Luffy'i kıyaslamak doğru değil. Paşalar gibi meyvesiz Kaido ile dövüşüyor. Luffy şu an seride tüm hakileri üst düzeyde kullanan tek kişi.Senin gözünde sağ kolların yonkolorla arasında fark Luffy'nin Ussop ile arasındaki fark gibi belki daha da fazladır. Bence sağ kolları fazla hafife alıyorsun.
Luffy'nin aynı saldırıdan sakin kafayla nasıl kurtulduğunu çatıda gördük. Oden'in neredeyse tek attığını unutuyorsun.Sağ kol olan Luffy'i Wano başında gördük. Oden'de tek yedi Kaido'dan. Luffy'nin kral hakisi Kaido ile çarpışıyor. Yani eşit. Luffy hızı sayesinde sağ kolların kafasına maks 2 tane geçirse yok olucak adamlarla Luffy'i kıyaslamak doğru değil. Paşalar gibi meyvesiz Kaido ile dövüşüyor. Luffy şu an seride tüm hakileri üst düzeyde kullanan tek kişi.
Oden'in "neredeyse" tek attığını bilmiyorumda kesin olarak Kaido Oden'e tek attı. Mesajı düzenleyip Oden'in tek yeme meselesine girmek istemiyordum da sen çoktan alıntılamışsın. King'den daha fazla dayanıklılığa sahip olan Queen kral haki kullanmayan Big Mom'dan 2 yedi. Luffy'de kral haki ile vursa tek falan yer herhalde King.Luffy'nin aynı saldırıdan sakin kafayla nasıl kurtulduğunu çatıda gördük. Oden'in neredeyse tek attığını unutuyorsun.
Luffy'nin şu anda meyve kullanmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz onu hiç anlamıyorum.
Şu kısma iyi güldüm yalnız. Cidden tek yiyeceğini düşünmüyorsun herhalde.Luffy'de kral haki ile vursa tek falan yer herhalde King.