Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?

• Kullanılan toplam oy
    352
Üzdün, bişi demiyok tamam. Sanki biz onun hakisi bunun hakisini geçer dedik :(
Hacı boş yere alınma hiç. Ben o sözün üzerine zaten bu mesajı yazmıştım. Sonra aynı mesaj okunmadan gene söyleniyor, kopyala yapıştır. Ben boşa mı okumadan cevap veriyorsun dedim? Bunun yüzünden dedim. Benim dediğime cevap vermeden direkt aynı şey söyleniyorsa derim aynı şeyi tekrar tekrar söyleme de yazdığımı okuyarak cevap ver diye. Kırdıysak affola, kusuruma bakılmasın.
Edit: Hem ben onu sana demedim ki alınıyorsun bu konuda:confused:. Yazdığım şeylere aynı şey tekrar söylenince ben de onu söyledim. Kaldı ki ben kesin bir şekilde Zoro'nun hakisi Luffy'den fazladır da demedim. Ben fazla olduğunu düşünüyorum, sonra da imkansızmış gibi, saçmalıyormuşum gibi muamele yapılıyor.

Son düzenleme:
Hacı boş yere alınma hiç. Ben o sözün üzerine zaten bu mesajı yazmıştım. Sonra aynı mesaj okunmadan gene söyleniyor, kopyala yapıştır. Ben boşa mı okumadan cevap veriyorsun dedim? Bunun yüzünden dedim. Benim dediğime cevap vermeden direkt aynı şey söyleniyorsa derim aynı şeyi tekrar tekrar söyleme de yazdığımı okuyarak cevap ver diye. Kırdıysak affola, kusuruma bakılmasın.
Ben senin beklentine karşı tez sundum, demişim ki Zoro kılıç ustası olmasından mütevellit eğitilirken b.hakiden başka k.hakiye ve daha üstün kılıç becerilerine de sahip olmuş olması gerekir. Haliyle sadece b.hakide eğitilmiş olması absürt olur. Ne Zoro daha üstün demişim ne de daha alçak, hatta aynı anda geliştiği olası alanları söylemişim yani :S Benim mesajımda Sakata ne demiş ne dememiş bi bağlantı da içermiyor bi tek Ray kısmı belki ama o da farklı bi yer. Ray'den alıntı yapmam ironik olsun, hem de Zoro kısmını desteklesin diye. Onu yapınca da ekstra kabahatli olduk iyi mi :S

Birşeye alındığım yok, bi tek dono falan demezsen iyidir. Dono saygı duyulan, üstün görülen insana falan denir ki ben ikisi de değilim. Zaten aynı anda hem atlama hem dono deyince dalga geçer gibi olmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yumruk atmaya çalıştığı an ağızdan çıkmış sakız gibi yere düşen, dengesini sağlayamadığı kolu ile uğraşmak yerine çok farklı işler yapardı. Adam 17 yaşındayken bile bir tarafını tutmadan yumruk atamıyordu. Ortamlarda en iyi meyve dersiniz, kim bilecek :D
Fiziğe yıllarını ayırmış profa, "Fizik bilmesen ne olurdu?" demek gibi bi' şey. Çok ilginç hakikaten.

Yumruk atmaya çalıştığı an ağızdan çıkmış sakız gibi yere düşen, dengesini sağlayamadığı kolu ile uğraşmak yerine çok farklı işler yapardı. Adam 17 yaşındayken bile bir tarafını tutmadan yumruk atamıyordu. Ortamlarda en iyi meyve dersiniz, kim bilecek :D
Fiziğe yıllarını ayırmış profa, "Fizik bilmesen ne olurdu?" demek gibi bi' şey. Çok ilginç hakikaten.
Meyvesiz büyüyen bir Luffy daha sağlam vururdu ve daha dayanıklı olurdu aynı zamanda daha erken haki kullanmaya başlardı. Ama o Luffy'nin KK olması gomu gomu yemiş Luffy'nin KK olmasından çok daha uzun sürerdi. Lastik meyvesi haki ile birlikte kullandığında muazzam bir meyve. Bu konuda serideki en iyi meyve bile olabilir. Tek başına gearlar bile yeter zaten.

Şuan ki Luffy, Sanji ayarı falan olurdu meyvesiz olsaydı ama hiç meyve yememiş bir Luffy, Zoro'dan bir tık daha üstte olurdu bu yaşta diye düşünüyorum.

Ben senin beklentine karşı tez sundum, demişim ki Zoro kılıç ustası olmasından mütevellit eğitilirken b.hakiden başka k.hakiye ve daha üstün kılıç becerilerine de sahip olmuş olması gerekir. Haliyle sadece b.hakide eğitilmiş olması absürt olur. Ne Zoro daha üstün demişim ne de daha alçak, hatta aynı anda geliştiği olası alanları söylemişim yani :S Benim mesajımda Sakata ne demiş ne dememiş bi bağlantı da içermiyor bi tek Ray kısmı belki ama o da farklı bi yer. Ray'den alıntı yapmam ironik olsun, hem de Zoro kısmını desteklesin diye. Onu yapınca da ekstra kabahatli olduk iyi mi :S

Birşeye alındığım yok, bi tek dono falan demezsen iyidir. Dono saygı duyulan, üstün görülen insana falan denir ki ben ikisi de değilim. Zaten aynı anda hem atlama hem dono deyince dalga geçer gibi olmuş.
Öncelikle edit yapmıştım tam sen yazmadan onu koyayım. Belki görülmemiştir, gerçi görülmesi fark ettirmez gibi ama olur ki diyaloglarda kopukluk olur.
Edit: Hem ben onu sana demedim ki alınıyorsun bu konuda:confused:. Yazdığım şeylere aynı şey tekrar söylenince ben de onu söyledim. Kaldı ki ben kesin bir şekilde Zoro'nun hakisi Luffy'den fazladır da demedim. Ben fazla olduğunu düşünüyorum, sonra da imkansızmış gibi, saçmalıyormuşum gibi muamele yapılıyor.
Şimdi o mesaj bir kişiye direkt olarak şahsına yazılmış biraz da hararetli bir mesaj olduğundan ona yapılan savunmaya hararetli cevap vermeme neden oldu, kaldı ki diyalogların en başında Zoro ile fikrimi söylemiştim, beklentim diye. Kesin konuşmadım, Luffy'nin hakisi Zoro'dan üstün olabilir. Ama benim argümanımı da kesin olarak olmayacakmış gibi yazılıp bir de ortaya alaylı bir mesajla bunlar ne düşünüyorlar ya gibi yazılmasına sinirlendim. Sana sona atlama demekten kastım da buydu, diyaloğun gelişiminde bazı şeyler vardı önceden. Sana saygısızlık olarak düşünmedim o lafı, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Benim senin Ray ile alıntın ile alakalı bir bilgim yok, sadece bana cevap verilirken iki kere aynı şeyi yapıp da aslında benim cevabımı okumayan kişiyeydi o papağan gibi tekrar etmek. Ben senin Ray ile ilgili bir alıntını da görmüş değilim, lafı sana atmadım. Kaldı ki bu lafın yerli yersiz kullanılışına da kılım o da bir yerde kalsın.

Zoro kılıç teknikleri üzerine bile yoğunlaşsa Luffy'nin geliştirmesi gereken daha fazla şey var, kaldı ki kılıç ustalığının silahlanma üzerine daha çok yoğunlaşacağı benim için malum. Yani buradan Zoro'nun silahlanma üzerine Luffy'den daha fazla düşeceği fikri ortaya çıkıyor ve bu mantıktan Zoro'nun silahlanmada Luffy'den iyi olduğu söylenebilir, Luffy diğer etkenlerle zaten Zoro'yu geçiyor. Bunu söyleyince dünyanın en saçma şeyini söylemişim gibi konuşulmasına sinirlendim. Zoro'nun bir şeyini görmedik zaten, bana mangadan göster deniliyor, neyi göstereyim? Daha önceden demişim zaten bir gram kanıtım yok diye.

Benim mesajımın başı sadece sana idi, geri kalanı daha önceki mesajlar için bir yakınmaydı. Bu da benim bu konuya son mesajım olsun. Cevap verebilirsin tabi ama konuya daha fazla yazasım yok, genel tartışma veya sohbetten devam ederim bundan sonra. Hararetli cevap için gene özür dilerim. İyi akşamlar.

Luffy, meyvesi olduğu için dövüş şeklini buna göre geliştirmiş bir karakter. Şu an meyvesi alınsa ya da başından beri meyvesiz olsa, onu sadece bir süre engelleyecek bir faktör, kısa bir süre sonrasında yeni dünyada ilerleyebiliyor olurdu.
Şu anki seviyesi Zoro'yla kıyaslanmış da, Luffy'nin dövüş gücü meyvesinde değil, yüreğinde.
Pes etmeyerek mutlaka bir yolunu bulurdu. Kafasına koyduğunu yapmak için, ölüme gülebilecek bir yüreği var. Onu korsanlar kralı yapacak olan şey de bu koşulsuz ilerleyişi, iç güdüleriyle ve saf güveniyle yaşayışı.
Bu, Zoro ya da OP'da herhangi bir karakterle kıyaslanamayacak bir güç olarak aktarıldı bize serinin başından beri. Şu anki seviyesi, değil Zoro'nun, Jinbei'n de üstünde bence.
Luffy aptal görünümlü bir dövüş dehası. Bunu unutmamak gerekiyor. Zoro, Rob Lucci, Hody Jones ya da Mingo'yla kapışsaydı bunun cevabını birlikte görüyor olurduk.
Bir karakterin, diğerlerine göre, elimizdeki verilerle net olarak üstünlüğünü ifade etmek güç. Law, Zoro'yu meyvesi sayesinde yenebilir belki, ama Mingo'yu yenemiyor. Ama Mingo'yu Zoro yenebilirdi belki. Luffy'nin görünür güçte altta olduğu karakterleri, iradesi ve dövüş zekasıyla yenebilmesi bambaşka bir olay. Zoro>Luffy bile olsa, Luffy bir şekilde Zoro'yu yenerdi bence. Meyveli ya da meyvesiz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
"Küçük yaşta olduğu için bu lastiğin salınımını kontrol edecek kuvvetin yoksa mecbur sorun yaşayacak o yaşta"
Abi abartmıyorum, bu sallayıp kendin inandığın en absürt öneri olmuş. Bir de nasıl kesin bir şey gibi yazmışsın hahahahah :D Yahu adam kolunu düz tutamıyordu, lap diye yere düşüyordu eli, ahajsdhakjsdhkjasdh. İnanılmaz ya, millet Luffy kendi vücudunu kontrol edebilmek için zaman harcadı dendi diye "büyüyünce geçerdi" demeye getirmek için dediği şeye bak. Yahu vizeler beynimi kızartmıştı 1 haftadır keyfim yerine geldi yemin ediyorum. Luffy, Ace tartışmaya 3 gün daha devam eder misin? Perşembe günü de vizem var yorumlarını okuyayım arada.
Sabit tutamıyordu işte Luffy o yaşlarda kendini.Fizik uzmanı değilim ama bunun merkezkaç kuvvetiyle ağırlık noktasıyla alakası var sanırım.Luffy o yaşlarda ayaklarını yere sağlam basacak ve dengesini kaybetmeyecek güce kuvvete sahip olmadığı için bunlar yaşanıyor.

East blue bölümlerinde de kolunu tutuyordu.Meyve çok güçlü bir meyve her zaman söylemişimdir.Ancak ciddi bir alıştırma ve kontrol süresi istiyor ondan sonrasında ise sana g2,g3,g4 gibi çok güçlü formlar veriyor.

Luffy lastik meyvesi yememiş olsa şu an g4 seviyesine ulaşır mıydı ondan bir bahset.Bu neredeyse imkansız bunu herkes söyleyebilir.İşte meyvenin farkı burada beğenmediğiniz gomu meyvesi.Mangakanın zayıf göstermesine aldanma perde arkasında öyle değil.Shanks gibi bir adamın kutuda sakladığı önem verdiği bir meyveydi bu.

Yine bu maceraya meyvesiz atılsa ölme ihtimali çok daha fazla olurdu.Misal 1000 gölgeli Moria vuruyor Luffy altında kalıyor.Bir başkası olsa o darbeyi doğrudan alıp sağlam kalkma ihtimali yok.Örnek Zunisha Jack yedi ne hale düştü.Fakat Luffy lastik ve ezilmiyor hasar almıyor bile.Wb gibi bir adam dahi dev saldırılarını depremle karşılıyor bu seride.Bu tarz olaylarda luffynin meyvesinin çok katkısı oldu devam edebilmesi açısından.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık