Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?

• Kullanılan toplam oy
    352
Bilemedim şimdi. :/ Wano'da Luffy b.hakide de hayatının p-up'ını alacak. K.hakide yaşanılan şeyin aynısı olacak yani. Zaten diğerleri normal adamlarla uğraşırken Luffy'nin Kaido'ya zarar verebilecek duruma gelmesi gerekecek. Bu yüzdendir ki Luffy'nin b.hakisinin daha çabuk gelişmesi şart duruyor. Olur da ölmezsek Wano'da hatırlatırım bu söylediklerimi. :/
Luffy b.haki de nirvanasına Zoro'dan önce gelebilir.Zoro daha sonra eşitleyebilir durumu.Ama bu adam b.hakiye bu kadar önem vermişken ve durmadan ''Her şeyi kesicem'' tarzı konuşurken Luffy bile olsa bu konuda seri sonunda Zoro'dan iyi olucağını sanmıyorum ya.Oda bir şekilde dengeleri ayarlayacaktır.

Ya olay şu bence(en azından benim fikrim): Luffy ile Zoro b.hakide çok iyi olacaklar, Luffy ile Sanji de k.hakide. Ama şöyle bir durum var. Gördükki hakide tek şekilde kullanım yok. K.hakide misal çeşitli kullanım alanları var. Luffy geleceği görme konusunda master olacakken Sanji'de alansal k.hakide zirve isim olabilir. Aynı şekilde b.haki konusu henüz taze. İlerde onun daçeşitlerini görürüz. B.hakinin kılıç ustaları için önemi de açık. O yüzden ben b.haki konusunda Zoro'da farklı bir kullanım olacağını düşünüyorum. Seri sonunda da Zoro kendi liginde zirve, Luffy'de kendi liginde zirve isim olur.

Bütün zirvelerin bizim tayfadan çıkma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bakalım her şey şekillenir. Eğer ki h.hakinin çok büyük bir etkisi var ise Zoro'nun b.hakide Luffy'den önde olamaması için bir sebep yok. Şu an için ise Luffy'nin b.hakisi tayfadaki en iyi gibi duruyor. Big Mom ve Kata'nınkine benzer şekilde b.hakisini kullanabildi Luffy.

Luffy için her şey Haki değil. Garp gibi küçücük yumruğa Haki basmak var, Luffy ve Katakuri gibi balon gibi şişmiş ele Haki basmak var. İkisi aynı olsa o elleri şişirmeye gerek duymazlar.

Luffy'nin hiçbir zaman meyvesi olmasaydı: Bu maceraları yaşayamazdı zaten. Lastik olmadan ne o dayanıklılık olurdu ne de Enel karşısında ayakta kalırdı. 18 yaşında değil de 30 yaşında derin sulara gelirdi. Meyveli zirve haliyle meyvesiz zirve hali arasında fazla fark olmazdı bence (Ana karakter olması şartı ile).

Luffy'nin meyvesini şimdi iptal edelim: Zoro ve Sanji'den geride olur. Neredeyse tüm dövüş sistemi yıkılacak çünkü. Teach'in meyvesi (Yami Yami no Mi) boşuna değil.

Son düzenleme:
Luffy için her şey Haki değil. Garp gibi küçücük yumruğa Haki basmak var, Luffy ve Katakuri gibi balon gibi şişmiş ele Haki basmak var. İkisi aynı olsa o elleri şişirmeye gerek duymazlar.

Luffy'nin hiçbir zaman meyvesi olmasaydı: Bu maceraları yaşayamazdı zaten. Lastik olmadan ne o dayanıklılık olurdu ne de Enel karşısında ayakta kalırdı. 18 yaşında değil de 30 yaşında derin sulara gelirdi. Meyveli zirve haliyle meyvesiz zirve hali arasında fazla da fark olmazdı.

Luffy'nin meyvesini şimdi iptal edelim: Zoro ve Sanji'den geride olur. Neredeyse tüm dövüş sistemi yıkılacak çünkü. Teach'in meyvesi boşuna değil.
O Teach dediğin adam meyvesiz Shanks'ı çizmiş adam. Şu an çıkarsak o kadar düşmeyebilir, gözlemi iyi, silahlanması yeterli ve fatihin hakisi var. Meyveyi çıkardığın an belki bocalar ama gene adapte olur. Tabi ki şu gücünden bayağı geride olur. Bir de Sanji'nin gücünü de görmediğimiz için onun hakkında ne desek boş. Sanji'den geri olur deyince bayağı düşük bir level geliyor gözüme, o derece ezilen bir Sanji var, bu yorumu bile onun yüzünden yaptı desem yeridir.

O Teach dediğin adam meyvesiz Shanks'ı çizmiş adam. Şu an çıkarsak o kadar düşmeyebilir, gözlemi iyi, silahlanması yeterli ve fatihin hakisi var. Meyveyi çıkardığın an belki bocalar ama gene adapte olur. Tabi ki şu gücünden bayağı geride olur. Bir de Sanji'nin gücünü de görmediğimiz için onun hakkında ne desek boş. Sanji'den geri olur deyince bayağı düşük bir level geliyor gözüme, o derece ezilen bir Sanji var, bu yorumu bile onun yüzünden yaptı desem yeridir.
Teach'in meyvesi derken Yami Yami no Mi demek istedim. Rakibin meyvesini iptal etme özelliğine değindim.

Luffy artık vites tabanlı dövüşüyor. Meyveli ve meyvesiz halini geçtim vitesli ve vitessiz halleri arasında bile dağlar kadar fark var. Meyve giderse vitesler de gidecek. Uyum sağlaması elbette olacaktır ama bir dövüşte olmaz bence. İlk dövüşü Sanji ile yapsın, yenilir diye düşünüyorum.

Arkadaş adamakıllı okuyup cevap vermiyorsun, ezbere kopyala yapıştır yapıyorsun. Diyorum ki Luffy daha genel bir eğitim sürecinden geçerken, Zoro sadece silahlanmaya odaklandığı için silahlanmaya ileridir diyorum. Kapiş? Yani 2 yıllık ara sonrası Zoro daha iyiymiş diyorum silahlanmada. Luffy Zorodan hızlı gelişiyor olabilir ama ikisi de gelişiyor ve ara kapanmamıştır diyorum anladın? Papağan gibi Rayleigh'in lafını tekrarlama da adamakıllı cevap ver. Biz okumadık sanki orayı da bir de sonraki mesajlarda millete laf çarptırıyorsun.
Zoro'nun sadece b.hakiye odaklandığı nerde geçiyor :S Flashbackte bu yeteneğı öğrenene kadar sana içki yok diyor ama sonrasında k.hakide de eğitim görmediği ne malum. Gözüyle takip edemeyeceği rakipler veya ataklar olacak sonuçta. Hele Raizou'nun şaklabanlıklarını gördükten sonra Wano'da ne gibi ucubelerle uğraşacak meçhul.

Ray'in Luffy'e dediği gibi, sahip olunan tüm hakileri çalıştırmak daha büyük potansiyel demek.

Zoro'nun sadece b.hakiye odaklandığı nerde geçiyor :S Flashbackte bu yeteneğı öğrenene kadar sana içki yok diyor ama sonrasında k.hakide de eğitim görmediği ne malum. Gözüyle takip edemeyeceği rakipler veya ataklar olacak sonuçta. Hele Raizou'nun şaklabanlıklarını gördükten sonra Wano'da ne gibi ucubelerle uğraşacak meçhul.

Ray'in Luffy'e dediği gibi, sahip olunan tüm hakileri çalıştırmak daha büyük potansiyel demek.
Ben kesin demedim zaten. Beklentim bu dedim. Sen de bütün diyaloğu okumadan sona atlama twei dono. Luffy hem haki hem meyve hem ayrı olarak fatihin hakisi kasıyor 2 yıl içinde. Silahlanmaya daha çok odaklanan bir adamın hepsine odaklanan bir adamdan daha fazla silahlanmaya sahip olabileceğini söylemek saçmalık mıdır? Öyle davranılıyor çünkü. Bir de Rayleigh'in lafı papağan gibi tekrar ediliyor, vallaha geçmiş olsun ayvayı yedik.

Ben kesin demedim zaten. Beklentim bu dedim. Sen de bütün diyaloğu okumadan sona atlama twei dono. Luffy hem haki hem meyve hem ayrı olarak fatihin hakisi kasıyor 2 yıl içinde. Silahlanmaya daha çok odaklanan bir adamın hepsine odaklanan bir adamdan daha fazla silahlanmaya sahip olabileceğini söylemek saçmalık mıdır? Öyle davranılıyor çünkü. Bir de Rayleigh'in lafı papağan gibi tekrar ediliyor, vallaha geçmiş olsun ayvayı yedik.
Üzdün, bişi demiyok tamam. Sanki biz onun hakisi bunun hakisini geçer dedik :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık