luffy den meyveyi alınca ne kalacak ya hahaha iyicene saçma hal almaya başladı 2 yıl önceki chopper falan olur herhalde adamın bütün olayı meyve atakları savunması 2 yıl sonrasında ki bütün oyların troll olduğunu düşünmek istiyorum
Meyveyle iki vuruşla indirecekse meyvesiz 20 vuruşla indirir gene indirir demek istedik aslında. Kor'dan gelecek saldırılar Luffy'yi gıdıklar en fazla. İstedikleri kadar vursunlar. Onu da denk getirebilirlerse tabi.Luffy'nin dayanıklılığını niye tartıştığınızı anlamadım. Tamam dayanıklı.
Saldırı gücü, hız?
G2,g3,g4 yokken nasıl olacak bunlar?
Mesela Luffy vs Vergo olsa, Luffy bunları kullanmadan alabilir mi? Lastiğin olmamasını geçtim, vites kullanmadan alamaz.
Temizinden koramiral.
Hakiyi unuttun galiba.2 yıl önceki Chopper demişsin birde.luffy den meyveyi alınca ne kalacak ya hahaha iyicene saçma hal almaya başladı 2 yıl önceki chopper falan olur herhalde adamın bütün olayı meyve atakları savunması 2 yıl sonrasında ki bütün oyların troll olduğunu düşünmek istiyorum
haki? tamam hakisi olsun diyelim yine meyvesiz zor 2 yıl sonraki zoro sanji olmak ama pardon ya luffy sonuçta bence amirali var.Hakiyi unuttun galiba.2 yıl önceki Chopper demişsin birde.
İşte Luffy'nin saldırıları da gıdıklayacak. :/Meyveyle iki vuruşla indirecekse meyvesiz 20 vuruşla indirir gene indirir demek istedik aslında. Kor'dan gelecek saldırılar Luffy'yi gıdıklar en fazla. İstedikleri kadar vursunlar. Onu da denk getirebilirlerse tabi.
2 sene önce Lucci ile dövüşürken vites kullanmadığı yerler var, orda da baya hızlı çevik takılıyor, güç olarak da meyvesiz Lucci ile yarışır gibi ama Zoan adama vursa da işlemez. Fakat sıkıntı Luffy bir kere vurup vazgeçen biri değil. Bir vurur olmaz, iki vurur olmaz ama üçüncüde işlemeye başlar. Kimisi buna irade der kimisi de mangaka torpili. Benim bi fikrim yok şahsen çünkü dövüş stili meyve üzerine gelişmiş şimdi pat diye çıkarınca uyum sağlaması ne kadar sürer belirsiz.Luffy'nin dayanıklılığını niye tartıştığınızı anlamadım. Tamam dayanıklı.
Saldırı gücü, hız?
G2,g3,g4 yokken nasıl olacak bunlar?
Mesela Luffy vs Vergo olsa, Luffy bunları kullanmadan alabilir mi? Lastiğin olmamasını geçtim, vites kullanmadan alamaz.
Temizinden koramiral.
haki? tamam hakisi olsun diyelim yine meyvesiz zor 2 yıl sonraki zoro sanji olmak ama pardon ya luffy sonuçta bence amirali var.