Ana karakter ile onun yancisini karşılaştırmak gereksiz. Her ne kadar hard Zoro fanı olsamda ana karakterler handikap ne olursa olsun kazanır
Ne kadar gelişmiş olabilir Allah aşkına? Sonra o gelişmişlikle Kaido'dan çeyrek yedi.Fiziksel gelişimi çöp yani ? Ya da 2 haki de ki gelişimi hiçe sayalım ? Olur.
İplikleriyle haremindeki köy artıklarının donunu çıkartmaktan öteye gidemeyen doftan daha dirençli olmuştur, orasına kesin gözüyle bakılmalı.Ne kadar gelişmiş olabilir Allah aşkına? Sonra o gelişmişlikle Kaido'dan çeyrek yedi.
Valla gördük G4 olmasa zarar bile veremiyordu adama. Law ve G4 olmadan Doffy gibi bir eziği yenemeyen Luffy'nin, Zoro'ya karşı da pek şansı yok.İplikleriyle haremindeki köy artıklarının donunu çıkartmaktan öteye gidemeyen doftan daha dirençli olmuştur, orasına kesin gözüyle bakılmalı.
Gayet veriyordu aslında, vurduğunda tek atmasına gerek yok. Üstüne bu bahsettiğin kaç arc öncesi, One piece'de logaritmik arttığını bilmiyoruz sanki güçlerin. Ayrıca Dof'a de de bana bi atlet diksin, bi işe yarasın karıncalar kralı, boş boş gezeni Allah sevmez.Valla gördük G4 olmasa zarar bile veremiyordu adama. Law ve G4 olmadan Doffy gibi bir eziği yenemeyen Luffy'nin, Zoro'ya karşı da pek şansı yok.
Ya Dof bile yüzüne G2 işlemiyor bana kardeş yetersizsin. G3 iyi güzel vuruyor ama yavaş diyor. Doffy gibi bir adam bile Luffy'nin fiziksel gücünü ve hakisini çöp bellemiş. G4 olmasa yenemezdi yani. Meyvesiz şu an Kata'yı bile yenemez yetişemez adama.Gayet veriyordu aslında, vurduğunda tek atmasına gerek yok. Üstüne bu bahsettiğin kaç arc öncesi, One piece'de logaritmik arttığını bilmiyoruz sanki güçlerin. Ayrıca Dof'a de de bana bi atlet diksin, bi işe yarasın karıncalar kralı, boş boş gezeni Allah sevmez.
Ona bişi demem de konu kaido değil zoro da çeyrek yer ona bakar isek Meyvesi kapalı luffy fiziksel gelişim gösterdi.Ayrıca yeni haki tekniğe de öğrendi bunlar hiçe sayılmaz.Konuya dair luffy-zoro tartışmasına girmek gibi amacım yok sadece bunları es geçme demek istiyorum.Ne kadar gelişmiş olabilir Allah aşkına? Sonra o gelişmişlikle Kaido'dan çeyrek yedi.
İşlemiyor demedi, işlememezlikle hafif arasında fark var. Akainu'ya Aokiji'yi 1 saatte indiremedi diye saldırıları işlemiyor demen gibi bi şey. 9 Gün vurmuş kan alamamış, Akainu ve meyvesi çöptür.Ya Dof bile yüzüne G2 işlemiyor bana kardeş yetersizsin. G3 iyi güzel vuruyor ama yavaş diyor. Doffy gibi bir adam bile Luffy'nin fiziksel gücünü ve hakisini çöp bellemiş. G4 olmasa yenemezdi yani. Meyvesiz şu an Kata'yı bile yenemez yetişemez adama.
Law olmadan ne yapacaktı ki Rosa da zaten Şimdiye kadar Luffy hep tek vs atıyordu ama ne Hikmetse Law gammayı çakınca Luffy kral oldu... Aman köşe bucak kaça kaça power topladı ..İplikleriyle haremindeki köy artıklarının donunu çıkartmaktan öteye gidemeyen doftan daha dirençli olmuştur, orasına kesin gözüyle bakılmalı.