Gear 3>>ashura(zaman atlamasından önce). Hem pacifistada hem oz’da gözümüze sokuldu bu.
gear 3’süz luffy lucci’yle denk gidiyor. Ashura’sız zoro ise kaku’yla denk gidiyor.
Öncelikle burada yazdığın şeyler hatalı...
Bir kere Oz da Zoro Ashura kullanmıyor bile :/
Ve bakalım Pacifista da Ashura kullanan Zoro ne halde yapmış o sadırıyı...
Adam bu haline rağmen ayakta kalıp, Ashura ile Luffy’nin final saldırsını yapmadan önce, gerekli zararı yine bir şekilde veriyor... Böyle bir karakter işte Zoro.
Ve G3’süz Luffy, Lucci ile denk falan gitmiyor baya baya dayak yiyor... Hatta dövüşü Usopp’un onu uyandırması sayesinde kazanıyor hatırlatırım...
Lucci’yi luffy durdurmazsa tüm tayfanın içinden geçeceği ima edildi defalarca. Boşa uzatılıyor konu. Yakın olsalar öyle şeyler söylenmezdi.
Bu da yanlış.. Bu sözü söyleyen Franky ve Bakalım ne diyormuş...
“BAZILARIMIZ”
Kaldı ki zaten Zoro, Luffy den güçlü değil... Yani çok yakın olsalar bile, Zoro da bir dövüşten çıktı ve yorgun. Ve tek sorun bu da değil... bakalım bu dövüş devam ederken neler oluyormuş...?
Evet Buster Call yüzünden bir sürü üst düzey denizci alana gelmiş ve bizimkileri hedef alıyorlar...
Yani şimdi düşünelim... Lucci’yi ben döveceğim diye sorumluluk alan Luffy’nin kendisi değil mi? ve şimdi rakibini yenemezse eğer... Ondan sonra ki en güçlü adam Zoro olaya el atmak zorunda kalacak ve hemen aradan çıkartılacak bir adam değil Lucci.
O sırada tayfanın iki güçlü adamı ortada yokken her şey bitecek. Bizim tayfa paket. Zaten hem bu yüzden hemde Luffy’e olan inancından dolayı... Zoro, Usopp’un “Luffy’e yardım edelim” teklifini geri çeviriyor.
Kılıç ustası vs dövüşçü değil de kılıç ustası vs haki ustası olarak bakıyorum ben bu vs’ye. Biz reyleigh’den de kung fu falan görmedik ama elinden kılıcını alsak yine de zoro’yu döver dersiniz. Luffy elbette reyleigh kadar hakiye sahip değil ama burdaki dövüş tarzı sokak dövüşçüsü gibi olmaz artık. Haki ustası gibi dövüşür.
Buna gelmeden önce... Diğer yazdıklarını alıntılamadım çünkü onlar tamamen düşmanlar arasında ki güç dengesi. Lucci bence de Kaku dan güçlü ama bu düşmanları ilgilendirir, yani bizimkilerin dengesini belirlemez... Çünkü zaten düşmanlar arasında fark olduğu için, Zoro dövüşünü çok acayip zorlanmadan alırken... Luffy ölümün eşiğinden dönerek alıyor.
Neyse son olarak yine Kılıç ustası vs dövüşçü değil de... Kılıç ustası vs Haki ustası olarak bakıyorum vs’ye olayına değineceğim. Sen öyle bakıyorsun Ama şöyle bir şey var ki, Kılıç ustaları da haki ustası olabilirler ve biz Zoro’nun daha ne halde olduğunu bilmiyoruz ama şu an ki görünürde bu kadar saklanmış adamın, içinden bir canavar çıkacağı belli.
Bir de sen Kılıç ustası vs Haki ustası olarak bakıyorsun ama Oda zamanın da nasıl bakmış olaya bakalım...
Evet Bir dövüşçü mü daha iyi yoksa bir kılıç ustası mı...?