Ace, Luffy karşısında ezilmiş mi, bizim niye haberimiz yok bundanKonunun en başlarına bakın Montana'nın evrimini görürsünüz. Hepsi bu son bölümlerde Ace, Luffy karşısında ezildikten sonra olmaya başladı.
Senden iyi Luffy savunuyorduKonunun en başlarına bakın Montana'nın evrimini görürsünüz. Hepsi bu son bölümlerde Ace, Luffy karşısında ezildikten sonra olmaya başladı.
Kıvamında yap çok belli oluyor. Yeni bir konu açacaksan ve bu onun öncesi hazırlık dönemiyse eyvallah ama.Sen de taraflı olmanın bokunu çıkardın datte. Hemşericilik yapmayı bırak.
Ace, Luffy karşısında niye ezilsin kardeşim? O zaman Luffy meyvesiz gömer, tek eli bağlı döver derken iyiydik de şimdi Zoro savununca kötü adam olduk. Bu yözden Zoro diyeceğiz.Konunun en başlarına bakın Montana'nın evrimini görürsünüz. Hepsi bu son bölümlerde Ace, Luffy karşısında ezildikten sonra olmaya başladı.
Her gün yeni birşey öğreniyoruz ne güzel forum değil mi ? Yarın ne öğreneceğimizi çok merak ediyorum.Ace, Luffy karşısında ezilmiş mi, bizim niye haberimiz yok bundan
Gene rüyalarında yüzüyorsun anlaşılan xD
Kanka sen kafanda kurmuşsun galiba biraz keyfine takılıyoruz şurada Luffy'e sallıyoruz diye mi alınıyorsun? :/Kıvamında yap çok belli oluyor. Yeni bir konu açacaksan ve bu onun öncesi hazırlık dönemiyse eyvallah ama.
O zamandan bu yana değişen şeyler Luffy lehine (Son bölüm ne ettiğini gördük), Zoro aleyhine( daha Apoo'yu Drake ile uğraşırken aradan çıkaramıyor) artmaya devam ediyorken böyle bir evrimin tek sebebi Ace'in Luffy karşısında durumu olabilir.Ace, Luffy karşısında niye ezilsin kardeşim? O zaman Luffy meyvesiz gömer, tek eli bağlı döver derken iyiydik de şimdi Zoro savununca kötü adam olduk. Bu yözden Zoro diyeceğiz.
Konu meyvesiz Luffy farkındaysan.O zamandan bu yana değişen şeyler Luffy lehine (Son bölüm ne ettiğini gördük), Zoro aleyhine( daha Apoo'yu Drake ile uğraşırken aradan çıkaramıyor) artmaya devam ediyorken böyle bir evrimin tek sebebi Ace'in Luffy karşısında durumu olabilir.
Alınmadım dostum ben ciddi olduğunu düşünmüyorum zaten farkındaysan.Kanka sen kafanda kurmuşsun galiba biraz keyfine takılıyoruz şurada Luffy'e sallıyoruz diye mi alınıyorsun? :/