Yav, tamam Luffy daha hızlıdır, daha güçlüdür kardeşim de adam Luffy'nin en ıkına ıkına kaldırdığı ağırlığı baş parmağıyla kaldırıyor ya ne PL'si. Zargana Luffy.Zoro BB yapıyor Luffy PL, Luffy daha güçlüdür
Yav, tamam Luffy daha hızlıdır, daha güçlüdür kardeşim de adam Luffy'nin en ıkına ıkına kaldırdığı ağırlığı baş parmağıyla kaldırıyor ya ne PL'si. Zargana Luffy.Zoro BB yapıyor Luffy PL, Luffy daha güçlüdür
Ace Alabasta zamanı gidip Teach'e kafa atıp yakalanıp Marineford'da ölüp Luffy'yi bu hale sokmadıysa bizim suçumuz ne arkadaş?Biri Arabasta da diğeri HQ'den sonra ayıp ayıp bu kadar düşülmez ki
Bu nerede geçiyor ben onu bilmiyorumYav, tamam Luffy daha hızlıdır, daha güçlüdür kardeşim de adam Luffy'nin en ıkına ıkına kaldırdığı ağırlığı baş parmağıyla kaldırıyor ya ne PL'si. Zargana Luffy.
Zoroda ölümden dönmüştü bide luffy burda power uplıydı. (enies lobby)Mangadan daha farklı ve daha etkilisini de atarız kardeş sıkıntı yapma. :/
Ölümden dönmüş ve çok ağır yaralı iken uyanır uyanmaz hayvan gibi kayalığı alıp fırlatıyor ve tepeyi yıkıyor hayvanat. 4 tonmuş ev kaldırmışmış bunlar hava civa. Daha detaylı görmek için;
Zoroda ölümden dönmüştü bide luffy burda power uplıydı. (enies lobby)
Adamın günlük antremanını Luffy yapmaya kalksa ikinci saatte kusar.Bu nerede geçiyor ben onu bilmiyorum
Şakaysa güelecez.Atak hacım bu, Zoro da atak yapınca dağı taşı kesiyor. Ben saf kas gücüyle bir şeyleri kaldırmaktan bahsediyorum. Jozu ve Garp gibi. Luffy, Zoro'nun kaldırdığı ağırlıkları kaldıramaz.
Sen de taraflı olmanın bokunu çıkardın datte. Hemşericilik yapmayı bırak.Trollüğün bokunu çıkarmadınmı be @Montana Az kıvamda takıl