Gamma olmadan Dof ile kapışması böyleydi.
Evet bu kadardı.
Ezmiş hem hakisini hem hızını xD
Gamma olmadan Dof ile kapışması böyleydi.
Evet bu kadardı.
Law yüzünden dikkati dağılmış. Bariz.
Aşil mi dlskjfldsjfama meyvesi kapalı değil burda, hızını, çevikliğini hatta sertleşmesini lastiğe borçlu. lastik olmadan iktidarsız gşfkf gerçek luffy çevik değil bi kere taam mı, meyvesi olmasa adım atamaz adım. aşil tendonu kopar be
Zoro'nun Tilki yüzünden dikkati dağılması gibi.Law yüzünden dikkati dağılmış. Bariz.
Üzülmesi doğal.Çünkü Oda’nın çizmesi gerekenleri Toei çiziyor.Çizsene bize G4 ile nasıl kapışmış.Anca fb veriyor şu teknik bu teknik.Çiz işte 1 sayı Ray kapışması bari mezara mı götürecen.:/Toei’yi o açıdan takdir ediyorum kalitesi yerlerde ama.Hırvatistanda anime izleyen bir arkadaş vardı. Şunun filler olduğunu söylediğimde bir tadı kaçmıştı anlatamam. “You make me sad” falan dedi gitti çocuk dkdjdjdk
İyi ki çizmemiş çok dandik olurdu gibime geliyor.Üzülmesi doğal.Çünkü Oda’nın çizmesi gerekenleri Toei çiziyor.Çizsene bize G4 ile nasıl kapışmış.Anca fb veriyor şu teknik bu teknik.Çiz işte 1 sayı Ray kapışması bari mezara mı götürecen.:/Toei’yi o açıdan takdir ediyorum kalitesi yerlerde ama.
Hoşuna gitmedi değil miAşil mi dlskjfldsjf
Adam Haki savunmasını kırmış geçmiş ne dikkati ne dağılması xDZoro'nun Tilki yüzünden dikkati dağılması gibi.
Burada güçten düşmüş Dof’a vuruyor o yumrukları.Normalde Doflamingo hawk gatlingden bile tek darbe yemeyecek kadar atik ve çevik bir karakter.Gözlem haki de sağlam.Ama bu sahnede enerjisi o zamanki gibi değil Luffy vuruyor arka arkaya.Fanlıkla falan alakası yok karşılaştıran herhangi biri görebilir durumu.
Evet bu kadardı.