Rayleigh lufye tek atmıştı galiba g4 üneAcaba Zoro'nun G4 Luffy'e olan şansı mı fazladır yoksa meyvesiz Luffy'e karşı mı fazladır :S Çünkü G4 Luffy genelde kendini hakiyle bitiriyor, belki de meyvesi olmasa daha verimli kullanacak.
Rayleigh lufye tek atmıştı galiba g4 üneAcaba Zoro'nun G4 Luffy'e olan şansı mı fazladır yoksa meyvesiz Luffy'e karşı mı fazladır :S Çünkü G4 Luffy genelde kendini hakiyle bitiriyor, belki de meyvesi olmasa daha verimli kullanacak.
eyvah anime referansı mı geliyorRayleigh lufye tek atmıştı galiba g4 üne
Haki varken meyveler gereksiz saf dışı bırakıyoreyvah anime referansı mı geliyor
Animede çok güzel dövüyor ama g4 Luffy'i,Rayleigh.eyvah anime referansı mı geliyor
Hırvatistanda anime izleyen bir arkadaş vardı. Şunun filler olduğunu söylediğimde bir tadı kaçmıştı anlatamam. “You make me sad” falan dedi gitti çocuk dkdjdjdkAnimede çok güzel dövüyor ama g4 Luffy'i,Rayleigh.
Zoro Luffy'den yumruk yese nasıl bir tepki verir diye düşünüyordum, avatarını görünce cevabımı aldım teşekkürler.Zoro terlemeden işini bitirir.
Zaten Luffy'in meyvesiz boss tokatladığı nerede görülmüş? Hapishanede 2 tane çapulcu tokatladı diye meyvesiz savaşmayı öğrenmiş demeyeceksiniz herhalde
Anime canon bile çıksa reyleigh 1,5 yılda terk etti zaten çocuğu. Onun üstüne en az 6 ay daha gelişti luffy.Rayleigh lufye tek atmıştı galiba g4 üne
Zoro terlemeden işini bitirir.
Zaten Luffy'in meyvesiz boss tokatladığı nerede görülmüş? Hapishane de 2 tane çapulcu tokatladı diye meyvesiz savaşmayı öğrenmiş demeyeceksiniz herhalde
ama meyvesi kapalı değil burda, hızını, çevikliğini hatta sertleşmesini lastiğe borçlu. lastik olmadan iktidarsız gşfkf gerçek luffy çevik değil bi kere taam mı, meyvesi olmasa adım atamaz adım. aşil tendonu kopar be
Evet bu kadardı.