Benim o kadar uzun yazdığım şeyi iki satırda özetlemiş oldun.Hakkını veren - Sabo
Hakkını veremeyen - Ace
Benim o kadar uzun yazdığım şeyi iki satırda özetlemiş oldun.Hakkını veren - Sabo
Hakkını veremeyen - Ace
O tahmin spesifik birşey değil. Özel bir klasmana almıyoz. En iyi haki kullanan falan diye.Dragon'u görmeden dünyanın en güçlü adamı diyene bak .
Mesele meyveyi iyi kullanmak kadar yüzeysel değil.Ace'in çeşit çeşit saldırısı var.
Ayrıca 2 yıl öncesi ve sonrası farkı var.
Ace Güneş yarattı 2 yıl öncesinde. 2 yıl sonra dövüşse daha farklı şeyler çıkardı.
2 yıl öncesinde en çok teknik ve kullanım şekli gösteren karakterdi.
Ace hakkını veremiyor diyorsanız hata yapıyorsunuz. Adam daha ne yapacak da hakkını verecek?
Hakkını veremiyorsa hiçbir logia kullanıcısı meyvesinin hakkını veremiyordur.
Ben sadece meyveyi iyi kullanmak olarak değerlendirmiyorum bu hakkını vermeyi. Ufak bir örnekle açıklayacak olursak Ace meyveyi çok iyi kullanıyordu ama biraz zaman geçsin Sabo meyvede o kadar usta olmasa da hakkını daha çok verecektir. Bazı meyveler var ki en az amiral yapar ama kullanıcısında meyve harici iş yoktur.
Kullanıcısının gücü değil de meyvesini ne kadar iyi kullandığı tartışılıyor ama bu konuda benim anladığım.Mesele meyveyi iyi kullanmak kadar yüzeysel değil.
Yoo meyvenin hakkını vermek diyoruz. Benim bakış açım da bu şekilde. Sen öbür türlü tartışmak istiyorsan öyle yap. Ben hakkını vermek ve iyi kullanmak arasında fark görüyorum.Kullanıcısının gücü değil de meyvesini ne kadar iyi kullandığı tartışılıyor ama bu konuda benim anladığım.
Pes doğrusu.Ace nefretine bunu da söyleyen çıktı ya ne diyeyim.Hakkını veren - Sabo
Hakkını veremeyen - Ace