Logialar zaten uçuk o konuda. Sırf herif adadan geçiyor diye kar yağmıyor adaya Meyve konuşuyor yani.Ada iklimi değişmiş diyorum hala hakkını veremiyor diyorsun. Daha ne yapsın la adam.
Logialar zaten uçuk o konuda. Sırf herif adadan geçiyor diye kar yağmıyor adaya Meyve konuşuyor yani.Ada iklimi değişmiş diyorum hala hakkını veremiyor diyorsun. Daha ne yapsın la adam.
O oradan geçerken yapmış, bizim ikisi adayı ikiye bölmüşler ve kalıcı etki bırakmışlar. Orada şu an meyve yok, meyvenin etkisi var. O etkiyi bırakmak mesele. Belki de bu uyandırma bile olabilir çünkü tamamen çevreyi etkilemişler.Logialar zaten uçuk o konuda. Sırf herif adadan geçiyor diye kar yağmıyor adaya Meyve konuşuyor yani.
Herifte ordan geçmiyormuş ama 10 gün savaşmış o adada Muhtemelen uyanmadır. Logia uyanışı öyle oluyor diye düşünüyorum ben. Tanıma uyuyor zira. Ben Akainunun meyve kullanımını Aokiji ve Kizaruya göre zayıf buluyorum.O oradan geçerken yapmış, bizim ikisi adayı ikiye bölmüşler ve kalıcı etki bırakmışlar. Orada şu an meyve yok, meyvenin etkisi var. O etkiyi bırakmak mesele. Belki de bu uyandırma bile olabilir çünkü tamamen çevreyi etkilemişler.