Katılıyorum. Normalde verdiği elektriğin anında öldürmesi lazım ama OP evreninde öyle olmuyor. Meyve aşırı güçlü olduğu için Oda mecburen güçsüz gösteriyor.Bence Enel gayet meyvesinin hakkını veriyordu ama, OP Evreninde elektrik normal olarak insanlara pekte zarar veremeyen hale geldiği/getirildiği için, hakkını veremeyen olarak görülüyor diye düşünüyorum :/
Yoksa Enel bence gayet iyi bir iş çıkardı.
Alabastadaki meyvelerin aynısı Dressrosada çıktı.Bana göre seride ateş,magma ve ısı meyvelerinin ayrı ayrı olması saçmalıktır. Keza lastik ile donut olayı da saçmalamıştır.
Enel olsaydın yine pek birşey yapamazdın.Çünkü meyve nerflü yani serideki belkide yıkım gücü olarak en güçlü 3 meyveden(Magma Meyvesi,Yıldırım Meyvesi ve Deprem Meyvesi) birisinin bu kadar büyük nerf yemesi Enel'i güçsüz gösteriyor.Ben Enel olacaktım varya, öf anam öf.
Ahahahaha Raiden ya. Bir şeylerin rayında olmadığını hissetmişsin.Amiraller,Dof,Luffy veya diğer karakterler iyi kötü bir şekilde meyvenin hakkını veriyor ama içlerinde birisi var ki baya baya meyveye zulüm ediyor. Kanjuro denilen şahıs resmen meyveye tövbe ettirmiş. :S
Aslında fena fail olmuşum. Herif kanlı canlı Oden bile çizebiliyormuş da haberimiz yokmuş. :/Ahahahaha Raiden ya. Bir şeylerin rayında olmadığını hissetmişsin.
Zoanların çoğu hakkını veremedi diyeceğim ama Zoan olmaları yüzünden de kısıtlanıyor yapabilecekleri. Queen kendine bilimsel eklemeler yapmış. King'in özel ırkının sağladığı güçler var bir yandan kılıçta kullanıyor. Lucci ve Whos Who ise Cipher Pol üyesi olduklarından ayrıca özel teknikleri var. Hakkını vermek isteseler bile verecek bir meyve yok düzgün. Bu yüzden daha farklı özellikler eklenmiş bu karakterlere.Yonkou arc da ki meyve kullanımları tartışılabilir aslında. Bu adamlar hakkını verdi mi o meyvelerin? :S
Yine de zoan da olsa meyveyle yetenekleri kombinleyen, form değiştiren, meyvenin her şeyini kullanan zoanlar gördük.Zoanların çoğu hakkını veremedi diyeceğim ama Zoan olmaları yüzünden de kısıtlanıyor yapabilecekleri. Queen kendine bilimsel eklemeler yapmış. King'in özel ırkının sağladığı güçler var bir yandan kılıçta kullanıyor. Lucci ve Whos Who ise Cipher Pol üyesi olduklarından ayrıca özel teknikleri var. Hakkını vermek isteseler bile verecek bir meyve yok düzgün. Bu yüzden daha farklı özellikler eklenmiş bu karakterlere.
Marco veriyor sadece hakkını ama o da Mistik Zoan olduğu için. Çok özel bir meyvesi var.