Kagura nın dominantlığı foruma söker buraya attığı gibi değiştiriyordurBir şey sorcam ya anan baban görünce bu fotoğrafı ne diyor?
Kagura nın dominantlığı foruma söker buraya attığı gibi değiştiriyordurBir şey sorcam ya anan baban görünce bu fotoğrafı ne diyor?
Aynen, anam babam öpüşmeli duvarkağıdı koyduğum için dayak atıyor bana her gece.Kagura nın dominantlığı foruma söker buraya attığı gibi değiştiriyordur
He iyi o zaman. Meraktan sordum bu arada banane ne yapıyorsan yap :/ Bende düşündüm bir kaç kez anime kızlarından bir şey yapayım dedim her görene açıklamak zor olur boş ver :/Anam babam bu fotoğrafı göremeyecek kadar uzakta xd
edit: none of your business bu arada
Forumda dominant biri mi var?Kagura nın dominantlığı foruma söker buraya attığı gibi değiştiriyordur
Hayal ettim de büyük eğlence...Bu yorumları bi emminiz, emmoğlunuz, halazadenizin görümcesi falan görür de bize kızar diye hiç korkmuyorsunuz de mi?
Boş boş soruları sevmiyorum, ve elbette ki sana ne benim ne yapacağımdan.He iyi o zaman. Meraktan sordum bu arada banane ne yapıyorsan yap :/ Bende düşündüm bir kaç kez anime kızlarından bir şey yapayım dedim her görene açıklamak zor olur boş ver :/