Zamanın ötesinden gelen bir cevap ama ilgimi çekti. One Piece bilip bilmemekle alakası yok ki bunun. Sütun bacaklı bir kadın var fotoğrafta Tabii sapıklık değil bu.Gerçekten OP u bilmeyen sapık olduğunu düşünürdü kızın suçu yok
Zamanın ötesinden gelen bir cevap ama ilgimi çekti. One Piece bilip bilmemekle alakası yok ki bunun. Sütun bacaklı bir kadın var fotoğrafta Tabii sapıklık değil bu.Gerçekten OP u bilmeyen sapık olduğunu düşünürdü kızın suçu yok
Ne bu atar bacım? Alt tarafı merak ettik sorduk. Gören arkadaşların olur bir şey olur. Sana farklı gelmeyebilir ama insanlar görünce abuk subuk tepkiler verebiliyor. Benzer bir olay yaşadın mı diye sorduk olay nere geldi :/Boş boş soruları sevmiyorum, ve elbette ki sana ne benim ne yapacağımdan.
Anan baban görünce ne diyo diye bir soru mu var? Askerlik arkadaşın mıyım ben senin? XDNe bu atar bacım? Alt tarafı merak ettik sorduk. Gören arkadaşların olur bir şey olur. Sana farklı gelmeyebilir ama insanlar görünce abuk subuk tepkiler verebiliyor. Benzer bir olay yaşadın mı diye sorduk olay nere geldi :/
Bizim Hamdullahın yeeeni o şerefsiz Tiç'in fanı olmuş diyola, Sultan'ın eltisi de anarşikleri avata yapmış.Hayal ettim de büyük eğlence...
Daha çok mahallenin dayısı gibi lsjdfsjdfAnan baban görünce ne diyo diye bir soru mu var? Askerlik arkadaşın mıyım ben senin? XD
Sade olması hoşuma gittiBu böyle dönüyor sürekli;
Ne bu atasözü deyim falan mı? Soru sorduk da :/ Ne bu gerginlik anlamadım :/ Ooo asker arkadaşım olsan zaten böyle şeyleri çoktan sormuş olurdum. Gece 2 gündüz 2 saat nöbet nasıl geçecek?Anan baban görünce ne diyo diye bir soru mu var? Askerlik arkadaşın mıyım ben senin? XD
Lan dur ya ahahahaha Ben arada Teach'e balım peteğim falan diyorum biri görse...Bizim Hamdullahın yeeeni o şerefsiz Tiç'in fanı olmuş diyola, Sultan'ın eltisi de anarşikleri avata yapmış.
2-3 ayda 1 böyle oluyor;Sade olması hoşuma gitti
Karman çorman yani. Sonra siliyorum. Bir süre temiz kalıyor sonra gene yavaş yavaş kirleniyor falan. Bu bir döngü. Ama kekonunki kadar olmadan temizliyorum genellikle şldsjfşjsdf