Sözlük kullanıyorsun ya samedemo çeviriyormu diyorum.Same demo derken valla anlamadım.
Sözlük kullanıyorsun ya samedemo çeviriyormu diyorum.Same demo derken valla anlamadım.
Birebir aynısı değil ama fena değil google translateden çok çok daha iyi.Sözlük kullanıyorsun ya samedemo çeviriyormu diyorum.
Teşekürler de niye sendeki gibi arkası siyah olmuyor bende?
Indirip masaustu yaparsan muhtemelen siyah olur png formatinda arkasi transparent sanirim tabletten giriyorum anlasilmiyor. Aslinda frankynin arkasinda fon rengi yok yani masaustune onu yerlestirdiginde siyah olmasi lazim.Bende kullandığımı atayım.
Teşekürler de niye sendeki gibi arkası siyah olmuyor bende?
Evwt arkadaşın dediği doğru o yüzden beyaz görünüyor. Ama arka plan yapınca siyah olması gerekir.Indirip masaustu yaparsan muhtemelen siyah olur png formatinda arkasi transparent sanirim tabletten giriyorum anlasilmiyor. Aslinda frankynin arkasinda fon rengi yok yani masaustune onu yerlestirdiginde siyah olmasi lazim.
Bende öyle bir seçenek yok ne yazık ki.Evwt arkadaşın dediği doğru o yüzden beyaz görünüyor. Ama arka plan yapınca siyah olması gerekir.
Seçenekle alakası yok resim Franky'nin çizgilerinin olduğu kısımdan ibaret o yüzden. Masaüstü arka planı yapınca kalan kısmı siyah oluyor mesela tam ekrana sığmayan bir resim koyduğunda varsayılan arka plan rengingin siyahsa siyah olur onu görünüm ayarlarından değiştirebilirsin zannımca.
Bende öyle bir seçenek yok ne yazık ki.
Ben böyle çıkıyor direk olarak.Seçenekle alakası yok resim Franky'nin çizgilerinin olduğu kısımdan ibaret o yüzden. Masaüstü arka planı yapınca kalan kısmı siyah oluyor mesela tam ekrana sığmayan bir resim koyduğunda varsayılan arka plan rengingin siyahsa siyah olur onu görünüm ayarlarından değiştirebilirsin zannımca.
Dediğime şöyle örnek vereyim.
Burada resim ekrana tam sığmadığı için kalan kısımları siyah olmuş aynı mantık orada da geçerli