Mihawk
Zehirli gaz ve kasıklara tekme.Batman'in tekmesiyle yeniliyor gibi duruyor. Böyle Hulk mu olur?
olay şöyle. bu veriyor gazı, hulk nefesini tutuyor ardından bu da ona tekme atınca karnına nefes almak zorunda kalıyor. olaya bak.
Zehirli gaz ve kasıklara tekme.Batman'in tekmesiyle yeniliyor gibi duruyor. Böyle Hulk mu olur?
Luffy içine çekiyor kulağından çıkartıyor zehirli gazı. Ayrıca Luffy'nin direk üreme organı Amazon Lily'de ... Neyse dediğim gibi böyle Hulk h.haki ile bayılır hacı.Zehirli gaz ve kasıklara tekme.
olay şöyle. bu veriyor gazı, hulk nefesini tutuyor ardından bu da ona tekme atınca karnına nefes almak zorunda kalıyor. olaya bak.
Batman hep der zaten Supo'ya "Istesen beni saniyeler içinde yok edebilirsin, ama bunu yapmayacaksın."Bruce Wayne 'e olan saygıyı çıkar. Superman koydu mu Batman'ın parçalarını toplarlar uzaydan.
Yanlış değilsem de Superman daha çok kazanmış Batman'dan dövüşü.
Marvel ve Dcnin ortak serileri var mı? Batman vs Hulk meselesine sebep sordum.Batman hep der zaten Supo'ya "Istesen beni saniyeler içinde yok edebilirsin, ama bunu yapmayacaksın."
Bazi etkinliklerde ortak cikarttilar diye biliyorum.Marvel ve Dcnin ortak serileri var mı? Batman vs Hulk meselesine sebep sordum.
Evet, var. Çoğunluğu ''vs.'' üzerine. Marvel vs. DC mesela. Özel seriler bunlar. Değerlendirmeye alınmaz. Lobo'yu Wolverine alıyordu mesela. Sırf daha popüler olduğu için.Marvel ve Dcnin ortak serileri var mı? Batman vs Hulk meselesine sebep sordum.
Bir de değerlendirmeye alınır mı? Yani cannon sayılır mı onlar da?
Daha fazla veri lazım. Misal; 4 canavarın bir tohumu olan Kaplumdağ isimli level 140lık hayvan için dünyanın bütün en gelişmiş silahlarını kullanıyorlar. 10 milyon km2lik alanı yok edecek kudrette bir saldırı yapıyorlar ama hayvanda çizik yok.
Bu karakterde Amerika kıtası büyüklüğündeki alandaki dağları,denizleri ve bütün yapıları kırmızı yağmur gibi yağan mızraklarıyla yok ediyor sonrada bütün alan kırmıza hala bürünüyor.
Tanrı diye kabul edilen bu arkadaşı kolaylık yendi. Bunları yaparken de hiç effor harcamadı.
Bunun Marvel ve Toriko'da seviyesi nedir ?