Mihawk
Hocam o sinematik evren olduğu için farklı durumlar olabilir tabii ki.@Mihawk dediğim gibi filmdeki halini rahat alır işler çizgi romana kayarsa o zaman durumlar farklı olabilir
Hocam o sinematik evren olduğu için farklı durumlar olabilir tabii ki.@Mihawk dediğim gibi filmdeki halini rahat alır işler çizgi romana kayarsa o zaman durumlar farklı olabilir
Dediğim gibi sadece Süpermen değil birçok kişiyi yendi. Misal en son Hulk'u devirdi. Süpermen meselesinde ise adamı birden fazla kez yendi. Ha ben Süpermenin kazanmasını beklerdim mantıken ama batman hazırlıklıysa alır durumu hakim çizgi romanlarda. Yani fanboyluk yapmayayım@Smoker Superman ve Batman arasındaki durumu birkaç kez izah etti konusunda. O dediklerinin bir önemi yok.
Hulk'u ne ara devirdi. Sanırım karıştırıyorsunuz. Bunların evreni farklı.Dediğim gibi sadece Süpermen değil birçok kişiyi yendi. Misal en son Hulk'u devirdi. Süpermen meselesinde ise adamı birden fazla kez yendi. Ha ben Süpermenin kazanmasını beklerdim mantıken ama batman hazırlıklıysa alır durumu hakim çizgi romanlarda. Yani fanboyluk yapmayayım
Yalnız bu Hulk'u Luffy h.haki ile bayıltır.
Batman çıkış tarihi 1939, Hulk çıkış tarihi 1962. Attığın çizgi roman 1981 yılının çizgi romanı. Özel seri. Bağlantı kurulabilir.
1981 çıkışlı çizgi romandan örnek atıyor arkadaş, ''Misal en son Hulk'u devirdi'' diyor birde. Sene 1981.Yalnız bu Hulk'u Luffy h.haki ile bayıltır.
Batman'in tekmesiyle yeniliyor gibi duruyor. Böyle Hulk mu olur?1981 çıkışlı çizgi romandan örnek atıyor arkadaş, ''Misal en son Hulk'u devirdi'' diyor birde. Sene 1981.
Diyeceğim şu ki, Hulk'un popülerleşmesi için çizilmiş bir şey bile olabilir. Özel seri bu. DC ve Marvel karakterleri bir araya gelmez, gelemez.
Batman kendisi diyor, ayı tek vuruşta yok edecek olmana rağmen senin yanında rahatım dedi.Bruce Wayne 'e olan saygıyı çıkar. Superman koydu mu Batman'ın parçalarını toplarlar uzaydan.
Yanlış değilsem de Superman daha çok kazanmış Batman'dan dövüşü.