Hoşgeldin ReisOldu olacak Usopp'da Hawkeye'i yensinde tam olsun
Hoşgeldin ReisOldu olacak Usopp'da Hawkeye'i yensinde tam olsun
Abi nasıl resmi yok Adamlar çizerler yayıncılar birleşmiş yapmış Dc almış Jubilee ile robin aşk yaşadıhe resmi olarak bilmiyorum tabii. O dediğin -amalgam unv galiba- sonra bakarım klasöründe duruyor ama bakmadım daha
ben genel olarak güç seviyesi üzerinden düşündüm resmi olarak söylenenlerden değil. Zaten bir tane kesin bir resmi bir şeyde yok ki
edit: benim favorilerim belli aga
punisher ve deadpool bana başkası lazım değil
Konuya bir bakayım dedim bu ne MW haykırdım ..Don krieg - Captain America
Zaten ona da en fazla don krieg yakışırdı kalibresi yetmez :/
Asır önceki mesaj herhalde hatırlamıyorum. Kaptan amerika seride olsa öyle olurdu işte.Evrenin ağa babaları da Shanks vs...Konuya bir bakayım dedim bu ne MW haykırdım ..
Yorumun aşırı komik ama Don Krieg bir de kalibresi yetmez. Hayır bende Cap i hiç sevmem de baya komik olmuş.Asır önceki mesaj herhalde hatırlamıyorum. Kaptan amerika seride olsa öyle olurdu işte.Evrenin ağa babaları da Shanks vs...
Spidermanın karşılığı var zaten One Piecete. O da tabi ki Doflamingo sama oluyor. Adamın spider net diye saldırısı bile var. Doflamingo Spidermandan daha güçlüdür bence, isterseniz bir vs konusu hazırlayalım.Tabii genelleme yapmak doğru olmaz ama Spider-Man One Piece evrenindeki çoğu güçlü adamı durdurmayı başarır. Çünkü One Piece evrenindeki tiplerin aksine dan dun dövüşmek yerine savaş esnasında inanılmaz bir zekâ sergiler. İkincisi de One Piece evreninde olsaydı %100 haki sahibi olurdu çünkü Luffy gibi muazzam bir irade gücüne sahip.
Edit: Şimdi fark ettim de zaten Örümcek Duyusu nedeniyle belkide haki sahibi bile diyebiliriz.