Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 180 55.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 147 45.0%

  • Kullanılan toplam oy
    327
Serideki en korsan gibi korsan karakter. Novalardan buna en yakını büyük ihtimal kid'dir ama karasakalın verdiği etki ve karizma bambaşka. Umarım sonunda luffy'nin kazanacağını bilsem de mükemmel bir finalle seriye veda eder.
 
Karasakal'ın nasıl yenilebileceği üzerine bir süredir kafa yoruyordum. Sanıyorum ki Karasakal'ı gerçekten yenebilecek tek meyve var tüm evrende. O da gomu gomu no mi.

Şimdi Karasakal'ın meyvesi karanlık meyvesi bildiğiniz gibi. Ve dokunduğu her şeyi karanlığa çeviriyor. Ama karanlık yapısı gereği kısmen soyut bir kavram, elle tutabildiğiniz bir şey değil. O yüzden karanlığın asıl doğasının ne olabileceğine kafa yordum ve aklıma gelen şey uzaydaki karanlık maddelerle -ya da karadeliklerle- bir çeşit benzerlik gösterdiği oldu. Ki bildiğimiz üzere karanlık meyvesi de bir çeşit karadelik gibi çalıştığından ötürü her şeyi içine çekiyor, buna Karasakal'ın aldığı hasarlar da dahil. Fakat bu, aynı zamanda meyvenin doğal olarak bir handikapı da. Nasıl mı? Şimdi düşünelim ki Karasakal etrafındaki her şeyi komple karanlığa çevirecek olduğunda ne olur? Etrafındaki bütün maddeler kendine çekilir. Doğal olarak Luffy'nin kendisi de bu karadeliğin içine girmiş olur ve kaybetmesi kaçınılmaz hale gelir.

Fakat ya öncesinde Luffy uyanış açmış olursa ne olur? Daha önce Doflamingo'da gördüğümüz uyanışta Doffy etrafındaki her şeyi ipe çevirebiliyordu. O halde benzer bir paramecia kullanıcısı olan Luffy'nin de uyanış açmasıyla birlikte etrafındaki her şeyi lastik gibi eğip bükebileceğini varsaymak çok da absürt olmazdı.

Bu durumda Luffy, karadeliğin içindeyken o karanlığı bükerse ne olur?

Uzay-zaman bükülmesi dediğimiz şey gerçekleşir ve Karasakal'ın kendi meyvesini kullanması dezavantajı haline gelir. Belki de finalde Luffy'nin Karasakal'ı kendi yarattığı uzaya fırlattığını göreceğiz, tıpkı ilk bölümlerde gökyüzüne fırlattığı düşmanları gibi.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık